2018-05-25 17:31


UPDATE. TRAGEDIE pe calea ferată. O FEMEIE însărcinată şi trei minori au fost loviţi mortal de TREN în halta Brăneşti. Prima ipoteză a procurorilor este HALUCINANTĂ

 |  11:35
UPDATE. TRAGEDIE pe calea ferată. O FEMEIE însărcinată şi trei minori au fost loviţi mortal de TREN în halta Brăneşti. Prima ipoteză a procurorilor este HALUCINANTĂ

Patru persoane au fost lovite mortal de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti. Din păcate, este vorba despre trei minori şi o femeie, care era însărcinată. Din primele date există ipoteza că femeia s-ar fi aruncat împreună cu copiii în faţa trenului. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul feroviar între Bucureşti şi Constanţa este complet blocat.

UPDATE 15.15 Mama femeii care şi-a ucis copilaşii susţine că fiica sa a fost internată în trecut de două ori la Spitalul de psihiatrie Obregia pentru tratament şi că urma să fie dusă din nou la spital. Tot mama tinerei a spus că aceasta nu îşi dorea şi al patrulea copil. Soţul acesteia ar fi fost singurul care lucra şi aducea un venit, iar alte voci afirmă că cei doi soţi se certau, bărbatul devenind gelos după ce ar fi găsit nişte jurnale ale femeii.

UPDATE 14.23 Mecanicul care conducea locomotiva trenului implicat în accidentul de la Brăneşti povesteşte că femeia şi copii au apărut din pădure şi, în pofida avertizărilor sonore, s-au aruncat în faţa trenului."Bineînţeles că i-am claxonat. Au ieşit din pădure direct în faţa mea. Ce să fac?", a spus mecanicul.

UPDATE 12.16 Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru News.ro că din informaţiile pe care le-a primit de la locul accidentului femeia era însărcinată. Sursa citată a precizat că cei trei copii au vârste de doi, cinci şi zece ani, vârsta femeii nefiind încă stabilită.

UPDATE 11.53. Potrivit Digi24, anchetatorii ar fi găsit printre actele femeii decedate şi un bilet de adio, care care confirmă practic că ar fi vorba despre o sinucidere. Femeia ar fi sărit în faţa trenului împreună cu cei trei copii în semn de răzbunare faţă de o persoană anume, a cărei identitate poliţiştii o ştiu, persoană care va fi adusă în cel mai scurt timp la audieri.

Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, joi, în jurul orei 9.30, un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti Constanţa cu o viteză de aproximativ 160 de kilometri la oră a lovit mortal patru persoane între staţiile CFR Pasărea şi Brăneşti, deocamdată nefiind stabilite împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

Sursele citate au precizat că trenul va pleca cu întârziere şi că alte două trenuri erau progrmate să circule pe această rută.

Primele informaţii arătau că pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, în halta Braneşti, o minoră a fost lovită de tren şi a murit, iar ulterior, în spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate încă trei persoane decedate, respectiv o femeie şi doi copii.

În momentul de faţă se fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto: gazetadambovitei.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-17

TAGURI: minori, femeie, morti, loviti tren, halta branesti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova