2019-01-23 18:19


UPDATE. TRAGEDIE. Trei români au murit şi alţi şase sunt răniţi în urma unui accident rutier produs în Ungaria

 |  13:44
UPDATE. TRAGEDIE. Trei români au murit şi alţi şase sunt răniţi în urma unui accident rutier produs în Ungaria

Trei cetățeni români au murit marți într-un accident rutier produs în Ungaria, iar alți șase sunt răniți, informează Ministerul Afacerilor Externe.

UPDATE 13.58. Doi din cei şase români răniţi se află în stare critică şi sunt internaţi la spitalul din Debreţin, iar ceilalţi patru au leziuni mai puţin grave, a declarat pentru News.ro secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat.

Potrivit informaţiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a trei cetăţeni români, precum şi cu rănirea altor şase cetăţeni români, care au fost transportaţi şi internaţi la spitale din proximitate, precizează MAE.

Conform sursei citate, toate cele nouă victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanţele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

De asemenea, o echipă mobilă împreună cu şeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgenţă la locul accidentului şi la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-25

TAGURI: accident rutier, ungaria, romani, morti, raniti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

3 REMEDII NATURISTE pentru a scăpa de răceală Acum 3 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

loading...