2018-12-14 21:29


Traian Băsescu, dosarul trei

 |  18:59
Traian Băsescu, dosarul trei

Tiberiu Niţu, Procurorul General al României s-a sesizat din oficiu în cazul tranzacţiei Băsescu-Cășuneanu. Fostul preşedinte este suspectat de spălare de bani.

În 9 august 2000, Traian Băsescu şi omul de afaceri Costel Căşuneanu au cumpărat de la acelaşi proprietar câte un teren de 3.700 mp în Aleea Privighetorilor. Traian Băsescu a plătit 1,5 miliarde de lei vechi. În aceeași zi, Costel Cășuneanu a plătit aceluiași proprietar o sumă de patru ori mai mare. Doi ani mai târziu, Traian Băsescu vinde terenul contra sumei de 12 miliarde de lei vechi Gabrielei Blaj, cumnata lui Costel Cășuneanu. Conform surselor din procuratură, în acest dosar vor fi audiaţi inclusiv Traian Băsescu și fiica sa Ioana Băsescu. Concret, Tiberiu Nițu cere înlăturarea ca nelegală a rezoluției de închidere a dosarului, pe motiv că nu există fapta și va cere Tribunalului București redeschiderea cauzei penale. Băsescu mai este acuzat în cazul Firea şi Irak, la plângerea lui Corneliu Vadim Tudor, privind răpirea jurnaliștilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-10

TAGURI: traian, basescu, dosare, tiberiu, nitu, procurorul, general, casuneanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
10 Mai 2015

cica a facut un troc cu americanii,pe axa NETANIAHU-BIDEN.....sa se ocupe cu spioanarea lui Johannis....impreuna cu securistii lui de la MOSSAD....ca sa ramana in libertate Un tradator ramane permanent un tradator...altfel primeste bice pe spinare precum magarul lui Nastratin Hogea Probabil de aia vor PNL-istii sa-i excluda pe Boc,Anastase si alte curve penale de la PNL...le e frica de alte tradari marca BRAUN(OWICS)-AKA BASESCU
CROCODIL MARE
10 Mai 2015

Ma duc sa cumpar , cazan , lemne , zmoala , paie , tribune sint pe stadion , sa comand 5-6 milioane blete , intrare stadion . Drepturile de televiziune le dau lui Vadim cu Voiculescu . Leana Spioana , pina atunci se duce dupa Busca .
Random imageUltimele stiri


loading...