2018-12-14 09:47


Traian Băsescu: “Închiderea frontierelor UE şi expulzarea migranţilor este soluţia corectă”

 |  07:51
Traian Băsescu: “Închiderea frontierelor UE şi expulzarea migranţilor este soluţia corectă”
Florentin Dincă

Fostul preşedinte Traian Băsescu susține, în contextul atentatelor de la Paris, că statul român nu trebuie să accepte "cote de refugiaţi musulmani", acuzând "demagogia politrucilor europeni" şi susţinând că singura soluţie realistă este închiderea fontierelor UE şi expulzarea migranţilor.

"Dragă Stat Român, te rog din suflet, oricît te-ar presa politrucii europeni, a căror demagogie o cunosc bine, nu accepta cote de refugiaţi musulmani.Cota zero este soluţia corectă", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Fsotul șef al statului maia daugă că trebuie să fim solidari cu statele UE la măsuri inteligente, dar nu putem accepta soluţii nerealiste. "Dacă vrem o soluţie realistă, închiderea frontierelor UE şi expulzarea migranţilor este soluţia corectă. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ucişi la Paris. Vă rog nu mă consideraţi un antieuropean, ci doar un român care înţelege bine şi ce spune şi ce se întamplă", a mai scris el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-14
Citeste si:
Klaus Iohannis: "Să arătam și mai multă determinare în combaterea terorismului și în apărarea valorilor umanității"
Franța și-a închis granițele după cele mai grave atentate din istorie
UPDATE. Un jurnalist român de la France 24, printre victimele atentatelor de la Paris
UPDATE. François Hollande a închis granițele. Atenționare MAE pentru călătoriile în Franța
UPDATE. CARNAGIU LA PARIS. Cel puțin 130 de morți și 200 de răniți în urma unor atacuri teroriste

TAGURI: traian basescu, expulzare, migrant, solutie, frontier, ue
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TREZEȘTE-TE, ROMĂNE!
14 Noi 2015

AICI ARE PERFECTĂ DREPTATE! SAU NU VĂ ESTE SUFICIENT ”ACCIDENTUL” DIN ”COLECTIV”...
FOARTE CORECT!
14 Noi 2015

Are dreptate! Așa trebuie făcut....toleranță zero față de chestiunea asta!
CROCODILUL FLAMAND
14 Noi 2015

TOTI PUSCARIASII CARE AU FURAT BANII ROMANIEI FAC PE JUSTITIARII....PE CINE CREZI CA PROSTESTI MAI QIOMBETE SPURCAT....MARS LA D-N-A PORC SPURCAT...CU TOATE CURVELE TALE PENALE
CROCODILE....
14 Noi 2015

Să întrebăm DNA-UL, JUSTIȚIA, de ce face notă aparte pt.oamenii de afaceri aflați în cârdășie cu personajele politice, DE CE acestea mai sunt în libertate nemeritată, de ce se tace încă în privința EADS-lui, afacerii Microsoft, etc, ect....poate ne spune Băsescu, mai știi?! Oricum, indiferent de jocul de cuvinte sau de interese...aici are dreptate...numai să nu fie IAR doar un simplu joc de imagine, menit să inducă în eroare vigilența oamenilor prin alt vot de încredere înșelat (a câta oară...)
CROCODILUL FLAMAND
14 Noi 2015

BASESCU SE LUPTA CU ISLAMUL....IAR UDREA CARA GEAMANTANELE CU MILIOANE DE EURO CASH IN DUBAI....DECI DACA TE LUPTI CU ARABI TRE SA-I PUI SA SPELE BANI PANA LESINA...CA LA GUANTANAMO UNDE LE FACEAU AMERICANII WATERBOARDING...BASESCU I-A INECAT IN EURO...CASHMONEY-BOARDING IN DUBAI...TORTURA PSIHOLOGICA...ARABULE MARTURISESTE...CA-TI TORN UN GEAMANTAN DE BANI CASH IN CAP...
CARACATITA DIPLOMATIEI
14 Noi 2015

Parca pina acum toti politicieni , parlamentari , guvernele , scriitori pe hirtie igienica , toate ciufele din televiziuni , ii pupa in cur , acum sa ii stearga tot acolo . Cine ia adus si desfintat granitele , sa fie condamnati pentru tradare si colaborare cu ei . Dar inainte sa fie dusi o luna in teritoriu arabesc , sa manince carne de oaie cu ei . Marijuanee si Madam Plescoi ii stie dupa miros . Unguri au avut dreptate de la inceput .
Random imageUltimele stiri


loading...