2019-01-17 13:38


Traian Băsescu s-a prezentat la sediul ÎCCJ

 |  09:58
Traian Băsescu s-a prezentat la sediul ÎCCJ

Traian Băsescu a venit miercuri dimineaţa, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), în legătură cu dosarul 'Demisia în cinci minute', o persoană depunând o plângere în acest caz.

Fostul preşedinte a vorbit presei despre dosarele deschise pe numele lui în timpul mandatului fostului procuror general Tiberiu Nițu.

"Deschideri au fost multe. Spre exemplu acesta cu Șerb, a cerut procurorul general Nițu să fie deschis dosarul, s-a deschis. Procurorii de la Parchetul General au dat închidere. Azi, domnul ăsta de la Craiova a atacat neînceperea urmăririi penale dată de procurori. Mai e dosarul Mihăileanu, care a fost redeschis, deși fusese închis de aceeași instituție. Părerea mea este că Nițu a făcut un abuz, dar asta e viața. Din câte știu, încă un dosar, cel cu doamna Firea, încă nu mi s-a făcut nicio comunicare, dacă mai sunt inculpat sau nu. Un dosar prin care sunt acuzat de spălare de bani și ăsta e cel mai umilitor dosar pe care aș fi putut să îl am. Să acuzi un fost președinte de spălare de bani imediat ce și-a terminat mandatul arată și o lipsă de decență", a afirmat Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Chestionat dacă se așteaptă să fie citat ca martor în dosarul fiicei sale, Ioana Băsescu, Traian Băsescu a spus: "Dacă vreți să discutăm despre dosarul fiicei mele, din câte știu, acea deja celebră instigare la abuz în serviciu este absolut jenantă ca și acuzație și fabricată, se vede că e fabricată de procurorul de caz".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-05

TAGURI: traian basescu, prezinta, sediu, iccj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA TEREZA DE PLESCOI
05 Oct 2016

SUNT REGINA SPAGILOR,MA PLIMB PRIN DUBAI CU GEANTA PLINA
LAZAR FLORINA
17 Oct 2016

Aceasta plangere cu demisia in 5minute nu este depusa de cineva la ICCJ Ea este o facatura o prosteala pe fata a lui basescu ca sa arate ca este hartuit de justitie Sunt dosare mult mai serioase care ar trebui redeschise dupa ce sluga daniel morar le a inchis FLOTA SPALAREA DE BANI HOTII ADEVARATE NU O PROSTIE DE UNS OCHII POPORULUI
Random imageUltimele stiri

loading...