2019-01-22 21:05


Traian Berbeceanu, IRONII la adresa lui Dragnea: Killer profesionist cu dirty businness

 |  12:10
Traian Berbeceanu, IRONII la adresa lui Dragnea: Killer profesionist cu dirty businness

Traian Berbeceanu lansează o serie de ironii la adresa lui Liviu Dragnea după ce liderul PSD a vorbit despre o tentativă de asasinat la adresa sa. Liderul PSD a spus că anul trecut s-a încercat asasinarea sa, fiind vorba despre 4 străini care au stat la Athenee Palace 3 săptămâni.

"Ești killer profesionist dacă stai cel puțin o săptămână la Athenee Palace în regim single cu mic dejun inclus, mini-bar, wifi și parcare platită. Dacă în fișa de cazare ai trecut la scopul călătoriei dirty business iar după al doilea Jack arăți vagaboandelor din night-club poza țintei și întrebi fioros unde-l poți găsi pe țăran. Te interesezi la recepție unde-i cel mai apropiat magazin de arme dar te mulțumești cu foarfeca ciordită din salonul de înfrumusețare când ți-ai ciupelit sprâncenele pentru a le arcui în mod agresiv. Când totul este pus la punct, renunți la misiune și pleci grăbit acasă pentru că te-a chemat mă-ta să duci gunoiul", a scris Traian Berbeceanu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: Traian Berbeceanu, liviu dragnea, ironii,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

cei patru killeri erau rude cu LEE HARVEY OSWALD?....sau cu TERMiNAtor ARNOLD SCHWARTZENEGGER...si venisera sa filmeze superproductia PORCII ASASINATI CA LA AUSCHWITZ in regia lui DAIEA (bineinteles filmarile se faceau la ferma de porci a lui STANESCU unde porcii exista doar pe hartie..ca sa fure banii europeni) Socoteala...am dat 10milioane de euro pe porci inexistenti...si inca 100de milioane de euro ca sa-i exterminam...si acum facem un film artistic superproductie la BELINA....pe banii vostri ha ha ha stupid people
ROMANIA
22 Aug 2018

pai dragnea este deja mort nu-si bate nimeni capul cu el.ciudat lucru cum psd nu-l da afara pe dragnea.este deja nebun de legat.oricum dragnea si-a indeplinit misiunea de distrugere a psd si aducerea psd sub 25 la suta.totusi spre informarea infractorului psihopat dragnea presedintele tarii este reprezentatul statului roman cf.constitutiei.dragnea nu reprezinta statul roman.psd urgent sa scape de dragnea daca mai sunt oameni sanatosi la cap in partid.evz b1 antena 3 romania tv complicii criminalilor din seara zilei de 10 august.partidele sa aiba in program lucruri clare:desfiintarea ccr anre cna asf jandarmerie cnair .intrarea peste mafia enegie gaz.afara cu dementul infractor de la rar care face declaratii halucinante si auzi vrea sa introduca itp la rabla(va dati seama de stadiul de nebuniei a acestor oligofreni din guvern) .aceeasi mafioti care isi bat joc de ani de zile de romani.plus ca vor sa bage taxa auto parasuta de gavrielescu de la mediu.asa dupa cum vedeti numai psihopati in parlament si guvern.plus eliminarea supraacizei la benzina jaf pe fata.plus reducerea pretului la gaze si curent.asta trebuie sa faca partidele nu cai verzi pe pereti.autostrazi sabotate de cnair si firme mafiote care castiga licitatii fara oameni si utilaje.sa vedeti dezastru pe drumul campulung muscel brasov aceleasi firme care au frecat menta ani de zile pe drumul pitesti campulung.plus ziaristi vanduti mafiei psd alde.
PARANOIC
22 Aug 2018

Prin toate tampeniile spuse aseara la closetul3 urat mirositor psihopatul din TeleMarlan a vrut sa distraga atentia si sa schimbe agenda tv referitor la GENOCIDUL DIN PIATA VICTORIEI. OMUL ESTE PARANOIC , S-AOBSERVAT DE CATRE TOATA LUMEA. CHIAR SI DIN MAFIA PSD NU-L MAI INGHIT MULTI, DAR NU POT RENUNTA LA CIOLAN
ANONIM
22 Aug 2018

BAROSANE , DAI VREI DOI PUMNI IM FLEASCA . PE LA FIULER ACASA , SAU IN BRAZILIA , CIND MERGI CU COLEGI ?
Random imageUltimele stiri

loading...