2018-07-18 23:31


Traian Băsescu a cumpărat prima maşină Ford produsă în România

 |  14:30
Traian Băsescu a cumpărat prima maşină Ford produsă în România

Preşedintele Traian Băsescu a cumpărat luni prima maşină a liniei de producţie B-MAX, produsă de fabrica Ford de la Craiova.

“Am convingerea că proiectul va fi un succes şi pentru că nu poţi proba altfel decât prin fapte credinţa ta, vreau să vă spun că vreau să fiu cel care cumpără prima maşină produsă la Ford”, a spus Băsescu, prezent la lansarea Ford B-MAX.

Ulterior, şeful statului a prezentat factura proformă a achiziţiei sale.

“Nu vreau să existe niciun dubiu, aceasta este factura proformă, acesta este ordinul de plată şi acum pot să-mi iau maşina”, a spus şeful statului.

Preşedintele s-a urcat, la Craiova, la volanul maşinii produse de Ford, de culoare roşie.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că faptul că într-o perioadă de criză compania Ford nu a abandonat proiectul de la Craiova reprezintă “cea mai mare carte de vizită” cu privire la încrederea pe care investitorii străini merită să o aibă în România, adăugând că vrea să fie cel care cumpără prima maşină produsă la Ford.

“Aş vrea să vă mulţumesc tuturor celor care astăzi sunteţi salariaţi la Ford. Faptul că într-o perioadă de criză o companie de talia Ford nu a abandonat proiectul de la Craiova este, dacă vreţi, cea mai mare carte de vizită cu privire la încrederea pe care investitorii străini merită să o aibă în România şi în români. Aţi trecut printr-o perioadă dificilă toţi, chiar prin momente în care aveaţi impresia că proiectul de la Craiovas-ar afla sub semnul întrebării şi pe bună dreptate v-aţi pus aceste întrebări”, a spus Băsescu, la Craiova, la lansarea noului model Ford, B-MAX.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-26

TAGURI: traian basescu, ford, craiova

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova