2018-10-15 20:13


Trei asistente de la Spitalul Elias, atacate de un polițist

 |  16:07
Trei asistente de la Spitalul Elias, atacate de un polițist

Un bărbat internat la Spitalul Elias a atacat trei asistente medicale, pe una a încercat să o strângă de gât şi a muşcat-o, iar o alta a fost îmbrâncită şi a suferit o fractură de tibie, fiind dusă direct în sala de operaţie.

'Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, din provincie. El este poliţist şi a fost adus la spital miercuri, de către familie. În urmă cu o săptămână i-a murit mama. Bărbatul prezenta o stare confuză şi era subfebril. Pentru că medicii au suspicionat o meningoencefalită, bărbatul a fost internat şi supus investigaţiilor, computer tomograf şi puncţie", a spus dr. Dana Safta, citată de Stiripesurse.ro.

În urma analizelor şi investigaţiilor, meningoencefalita a fost infirmată. Pacientul a primit tratament, iar joi dimineaţă, când asistenta medicală s-a dus să îi administreze tratamentul, a atacat-o violent, a vrut să o strângă de gât şi a muşcat-o. Două colege ale asistentei atacate de pacient au intervenit, una a fost îmbrâncită violent şi a căzut, având o fractură de tibie şi fiind dusă direct în sala de operaţie, a mai spus directorul medical al Spitalului Elias din Capitală.

"Pacientul are o stare psihotică acută sau tulburare psihică, nu ştim încă, dar nu este prima dată când personalul medical cade victimă agresiunii pacienţilor sau familiilor acestora", a adăugat Safta. Bărbatul care le-a agresat pe asistentele medicale a rămas internat la Spitalul Elias. Reprezentanţii spitalului au sesizat poliţia în legătură cu acest incident, urmând să fie făcute investigaţii, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-17

TAGURI: asistente, spitalul elias, politist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...