2018-12-11 13:28


Trei imigranți de origine afro-asiatică, depistați la Frontiera Giurgiu

 |  13:51
Trei imigranți de origine afro-asiatică, depistați la Frontiera Giurgiu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, la finalul săptămânii trecute, trei bărbați de origine afro-asiatică. Aceştia erau ascunși într-un camion condus de un șofer turc, potrivit unui comunicat de presă al ITPF Giurgiu.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autocamion marca IVECO, cetățeanul turc Fatih G., care transporta diverse materiale de la o firmă din Turcia pentru o firmă din Germania. Procedând la verificarea mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au observat că partea superioară a prelatei semiremorcii este tăiată și lipită prin interior, iar în urma controlului amănunțit efectuat asupra compartimentului marfă, au fost descoperite trei persoane de sex masculin de origine afro-asiatică asupra cărora nu s-au găsit documente de identitate', se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii au constatat, în urma cercetărilor, că cei trei migranți nu vorbeau limba română sau o altă limbă de circulație internațională. De asemenea, aceştia nu aveau documente care să le ateste identitatea.

Șoferul le-a spus poliţiştilor că „a asistat la încărcarea mărfii, însă nu a avut cunoștință despre faptul că în compartimentul marfă al autocamionului se află ascunse trei persoane susținând că presupune că persoanele s-au urcat în camion în Bulgaria, într-o parcare din localitatea Gurkovo unde a staționat pentru a se odihni'.

Plițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor în cauză și, conform protocolului româno — bulgar la frontieră, camionul, șoferul turc și cei trei migranți au fost predați Poliției de Frontieră Bulgare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: trei, imigranti, origine, afro, asiatica, depisteaza, frontiera, giurgiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...