2018-12-10 06:21


Trei importanţi afacerişti, reţinuţi de DNA

 |  11:24
Trei importanţi afacerişti, reţinuţi de DNA

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au reţinut trei persoane în dosarul jocurilor de noroc. Viorel Dănuța Costel calistru, patronii restaurantelor Dex și Tediu, sunt între cei 3.

În urma celor 71 de percheziţii efectuate sâmbătă la Botoşani, Suceava, Iaşi şi Neamţ, procurorii DNA au dispus reţinerea unui inspector de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) - Serviciul Teritorial Nord - Est Suceava, dar şi a doi oameni de afaceri din Botoşani, care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc şi pariuri. Este vorba despre Ioan Teodorescu, fost comisar al Gărzii Financiare.

Inspectorul ONJN este acuzat de comiterea a 11 infracţiuni de luare de mită, o infracţiune de trafic de influenţă, o infracţiune de abuz în serviciu, două infracţiuni de folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate, o infracţiune de omisiune a sesizării şi o infracţiune de favorizarea făptuitorului, precum şi o infracţiune de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, toate comise în perioada august 2013 - 24 octombrie 2015.

Oamenii de afaceri sunt suspectaţi de dare de mită şi cumpărare de influenţă. Ei urmează a fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-15

TAGURI: afaceristi, dna, jocuri de noroc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...