2018-12-17 03:15


Trei judecători din Oradea, urmăriţi penal de DNA

 |  14:57
Trei judecători din Oradea, urmăriţi penal de DNA

Trei judecatori de la Curtea de Apel Oradea sunt urmariti penal de DNA pentru abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.

În 2011, cei trei au anulat condamnarea pentru ultraj primita de un om de afaceri.

"La data de 23 august 2011, suspectii Patraus Elvira Mihaela, Puscas Mircea si Munteanu Traian, in calitate de judecatori in cadrul Curtii de Apel Oradea, si-au indeplinit defectuos atributiile de serviciu, distorsionand realitatea si aplicand cu rea-credinta dispozitiile legale incidente, cu ocazia judecarii unei contestatii in anulare formulata de o persoana condamnata anterior.

Persoana respectiva a fost condamnata la data de 17 mai 2011 de catre magistrati din cadrul aceleiasi instante de judecata la executarea pedepsei inchisorii de 8 luni inchisoare, cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei, pentru savarsirea infractiunii de ultraj.

Prin indeplinirea defectuoasa si cu rea-credinta a atributiilor de magistrati - judecatori ai Curtii de Apel Oradea, suspectii Patraus Elvira Mihaela, Puscas Mircea si Munteanu Traian au afectat interesele legitime ale partii vatamate, interesul general de infaptuire a justitiei si, implicit, interesele legitime ale Curtii de Apel Oradea", se arata intr-un comunicat remis, vineri, Ziare.com.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: judecatori, oradea, dna, urmariti penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORUPTIE SI LA CFR CALATORI ??
13 Noi 2015

DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” cel putin din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori? Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS Bv.), Carmen Maria Popescu(“regina achizitiilor” de la CFR Calatori), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(fost membru CA,inculpat), Alexandrina Gatej(fosta presedinte CA),Dana Galben Rachila(membru CA pe viata?),Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat CFR Calatori) Mantoiu Cornel ,Zaharia Adrian, etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
Random imageUltimele stiri


loading...