2018-12-15 03:12


Trei persoane, ARESTATE PREVENTIV în dosarul jocurilor de noroc

 |  08:55
Trei persoane, ARESTATE PREVENTIV în dosarul jocurilor de noroc

Trei persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, în dosarul jocurilor de noroc, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Suceava. Acesta fuseseră reţinute sâmbătă seară de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al DNA.

Judecătorii au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a inspectorului Ioan Teodorescu de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) — Serviciul Teritorial Nord — Est Suceava şi a oamenilor de afaceri din Botoșani Viorel Ștefan Dănuță și Costel Calistru, potrivit Agerpres.

Anchetatorii îl acuză pe inspectorul ONJN de comiterea a 11 infracțiuni de luare de mită, o infracțiune de trafic de influență, o infracțiune de abuz în serviciu, două infracțiuni de folosirea în orice mod de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate, o infracțiune de omisiune a sesizării și o infracțiune de favorizarea făptuitorului, precum și o infracțiune de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Faptele ar fi fost comise în perioada august 2013 — 24 octombrie 2015.

Cei doi oameni de afaceri sunt suspectați de dare de mită și cumpărare de influență.

Şi un ofițer de la Inspectoratul Județean de Poliție este cercetat sub control judiciar în acest dosar. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16

TAGURI: trei, persoana, arestat, preventiv, dosar, jocuri, noroc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...