2019-05-20 02:49


Trei vagoane ale trenului CFR Constanța – Arad au deraiat în județul Hunedoara. O persoană a fost rănită

 |  10:48
Trei vagoane ale trenului CFR Constanța – Arad au deraiat în județul Hunedoara. O persoană a fost rănită

Ultimele trei vagoane ale unui tren de călători care transporta peste 120 de persoane au deraiat, duminică dimineaţă, în zona localităţii Băieşti, judeţul Hunedoara, o persoană fiind rănită. A fost activat planul roşu de intervenţie, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, în vagoanele deraiate se aflau 60 de persoane.

O locomotivă Diesel va prelua garnitura de tren, iar pasagerii îşi vor continua călătoria spre destinaţie. La faţa locului se deplasează reprezentanţii autorităţilor care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum şi echipe de specialişti care vor interveni pentru eliberarea gabaritului.  

Au intervenit la faţa locului 4 echipaje de pompieri şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Hunedoara.

Trenul se deplasa pe ruta Constanţa - Arad.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-23

TAGURI: tren, hunedoara, cfr, constanta, arad, vagoane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TELEKOM COMPANIA HOTILOR
23 Dec 2018

telekom isi bate joc de clienti si ii jefuiesc pe fata.de cand a venit cheliosul nebun asa zisul director comercial a schimbat beneficiile pe care le aveau de multi ani clientii.furt pe fata cu limitarea nr de minute in retele nationale mobil fix arbitrar.grav este ca mint cu nerusinare si trimit sms in care spun ca ramai cu aceleasi beneficii iar cand iti iau banii din cont de anunta in bataie de joc ca ai de-acum limitat nr de minute cu toate ca aveai optiunea nelimitat.ceea ce se intampla la magazinele telekom este dezastru.daca te duci sa rezolvi problemele pur si simplu nu ai cu cine vorbi.nepoliticosi,nu stiu ce sa spuna,pur si simplu retardati.daca suni la ei dezastru si mai mare.astepti zeci de minute pana intri cu o operatoare care nu stie nimic si mai grav pur si simplu iti inchide telefonul .reclamele sunt tembele si mincinoase .o bataie de joc a telekom fata de clientii sai tepuiti pe fata.calitatea convorbirile sub orice critica sms iti da nereusit .rusine telekom firma de talhari.
FREACA MENTA
24 Dec 2018

CINE MAI VERIFICA SINILE DE TREN PEDESTRU ? SI ZILNIC ? IN TOATE GARILE SINT MAI MULTI IN BIROURI , DE CIT PE LINGA SINE . NU MAI VORBIM DE MINISTER SI DIRECTI . SABOTORI TARI
Random imageUltimele stiri


STARBAG