2016-12-07 00:01

EVENIMENT


Trei ani de închisoare pentru agresorul lui Galamaz

 |  17:23
Trei ani de închisoare pentru agresorul lui Galamaz

Huliganul care în toamna anului trecut a intrat pe gazon la partida Petrolul – Steaua, şi l-a lovit cu bestialitate în figură pe fundaşul George Galamaz, a fost condamnat de Tribunalul Prahova la trei ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa încă nu este definitivă, ea poate fi atacată prin apel.

Fanul ploieştean Dragoş Petruţ Enache a fost condamnat la doi ani şi şase luni de detenţie pentru deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului popriu şi la şase luni de închisoare pentru lovire sau alte violenţe. De asemenea, suporterul ploieştean trebuie să-i plătească lui George Galamaz despăgubiri de 50.000 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

TAGURI: Agresor_galamaz, închisoare, suspendare, huligan_petrolulComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu... 05 Dec 2016 | (2)
Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj Pugilistul Lucian Bute a primit una dintre cele mai bune vesti dupa jumatate de an. Comisiile... 27 Noi 2016 | (0)