2017-01-24 03:06


Trei crime de Crăciun, în judeţul Bacău

 |  17:15
Trei crime de Crăciun, în judeţul Bacău

Trei bărbaţi au fost omorâţi în zilele de Crăciun în localităţi din judeţul Bacău. Am avut de anchetat un caz de lovitură cauzatoare de moarte şi două crime”, a declarat, astăzi, pentru Agerpres comisarul şef Vasile Oprişan, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

La Tamaşi, la doar o săptămână după ce o femeie fusese decapitată de un soţ gelos, liniştea comunei a fost, din nou, zguduită de o altă tragedie. În urma unei altercaţii spontane derulată pe artera principală a localităţii între doi tineri ce se îndreptau spre casele lor, un adolescent de 16 ani şi-a lovit amicul, în vârstă de 25 de ani, cu un corp contondent şi l-a ucis pe loc. “S-au luat la ceartă fără vreun motiv şi s-a ajuns la omor. Astfel de evenimente nu pot fi controlate”, a precizat şeful IPJ Bacău.

La Buhuşi conflictul s-a iscat la fel de spontan între doi bărbaţi. Unul dintre ei şi-a amintit că, în urmă cu ceva timp, celălalt i-ar fi furat câteva păsări din curtea gospodăriei. L-a lovit cu pumnul în zona gâtului. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, dar după câteva ceasuri, eforturile medicilor de a-l salva s-au dovedit inutile, bărbatul pierzându-şi viaţa.

La Lipova un tânăr a fost înjunghiat, de asemenea, fără vreun motiv clar de un consătean.

“Toţi autorii omorurilor au fost reţinuţi”, a precizat comisarul şef Vasile Oprişan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-02

TAGURI: crime, craciun, bacauComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image