2018-05-21 23:37


Trenuri ÎNTÂRZIATE înspre şi dinspre LITORAL din cauza tragicului incident din halta Brăneşti

 |  13:17
Trenuri ÎNTÂRZIATE înspre şi dinspre LITORAL din cauza tragicului incident din halta Brăneşti

În urma tragicului incident de lângă halta Brăneşti, în care o femeie însărcinată şi alţi trei minori şi-au pierdut viaţa fiind loviţi de tren, circulația garniturilor înspre şi dinspre Litoral este afectată, înregistrându-se întârzieri semnificative, informează CFR Călători într-un comunicat.

Trenurile spre / dinspre litoral vor circula cu întârzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, între care se găsesc și 40 minori, primesc de la personalul feroviar apă, fructe, covrigei. Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro  la secțiunea Tarife în țară - https://www.cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/renuntare-calatorie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-17
Citeste si:
UPDATE. TRAGEDIE pe calea ferată. O FEMEIE însărcinată şi trei minori au fost loviţi mortal de TREN în halta Brăneşti. Prima ipoteză a procurorilor este HALUCINANTĂ

TAGURI: trenuri intarziate, incident, halta branesti, litoral

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova