2018-10-15 21:23


Trupul unui bărbat înecat a fost adus de valuri la ţărm în Mangalia

 |  13:30
Trupul unui bărbat înecat a fost adus de valuri la ţărm în Mangalia

Trupul unui bărbat care s-a înecat sâmbătă în mare a fost adus la țărm de valuri, în Mangalia. Acesta era din Bârlad şi lucra la Șantierul Naval Daewoo Mangalia.

De asemenea, un tânăr de 17 ani, aflat în vacanță la Neptun, a fost la un pas să se înece duminică. Adolescentul a fost scos din apă, cadrele medicale ale ambulanței reușind să-l resusciteze şi să-l transporte de urgenţă la Spitalul Municipal Mangalia.

Totodată, echipaje ale ISU Dobrogea au reluat duminică căutarea unui tânăr care a dispărut în mare, în zona plajei Modern.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, dr. Claudia Tatarici, începând de vineri și până duminică dimineață, ambulanța a fost solicitată în 17 cazuri de înec în stațiunile litoralului, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, în patru situații a fost constatat decesul la fața locului.

Marea este extrem de agitată, cu valuri înalte și curenți puternici, motiv pentru care salvamarii au arborat steagurile roșii pentru avertizarea turiștilor că nu au voie să facă baie. Cu toate acestea, mulţi oameni ignoră avertismentele şi intră în mare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-09

TAGURI: trup, barbat, inecat, aduce, valuri, tarm, mangalia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...