2019-01-21 05:37


Tudorel Toadel îi dă REPLICA lui Iohannis: ”A nu se CONFUNDA independența procurorilor...”

 |  18:48
Tudorel Toadel îi dă REPLICA lui Iohannis: ”A nu se CONFUNDA independența procurorilor...”

Ministrul Justiției Tudorel Toader a reacționat imediat, pe Facebook, după declarația președintelui Klaus Iohannis privind independența procurorilor. El a spus că nu trebuie confundată independența procurorilor în instrumentarea cauzelor cu faptul că aceștia își desfășoară activitatea sub autoritatea ministrului Justiției.

Tudorel Toader (postare pe Facebook): "A nu se confunda independența procurorilor în instrumentarea cauzelor/constând în administrarea probatoriului, adoptarea soluțiilor legale/, cu faptul că aceștia își desfășoară activitatea sub autoritatea ministrului Justiției, referitoare la administrarea justiției sau promovarea politicii penale!"


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-05

TAGURI: ministrul justitiei, tudorel toader, replica, iohannis, independenta, procurori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LIMBRICUL BUBOS TT
07 Iun 2018

MARS IN PIZDA MATII INAPOI DE UNDE AI VENIT BAI SLUGOI NENOROCIT .
ANONIM
07 Iun 2018

Domnul ministru este profesor universitar la Iași și a mai fost și judecător la CCR și expert pe lângă Comisia de la Veneția, membru CNATDCU, după care a ajuns și ministru pe la justiție ? Păi Băsescu când era la Cotroceni a zis să se promoveze politica penală împotriva corupție că pentru chestia aia primise voturi ? Deci, ce politici penale promovează actuala coaliție de guvernare căci este evident că președintele Iohannis a zis că să se continue lupta împotriva corupție ?
@JIGODIA ANONIM
07 Iun 2018

IAR AI APARUT BAI IDIOTULE CU ELUCUBATIILE TALE ? MARS LA CACAT JIGODIE .
Random imageUltimele stiri

loading...