2019-05-21 16:07


Tudorel Toader a DECIS. Ce va face dacă Iohannis nu o REVOCĂ pe Kovesi

 |  19:46
Tudorel Toader a DECIS. Ce va face dacă Iohannis nu o REVOCĂ pe Kovesi

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că aşteaptă motivarea avizului dat de Secţia pentru procurori a CSM şi decizia şefului statului în ceea ce privește solicitarea sa de revocare a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Întrebat dacă e pregătit să sesizeze Curtea Constituţională în cazul în care preşedintele nu va da curs cererii, Toader a răspuns: "Da, eu sunt pregătit".

"Aşteptăm motivarea secţiei de procurori, spuneam şi chiar cred că hotărârea a fost luată în câteva minute, dar motivarea durează de vreo două săptămâni, pentru că e dificil să motivezi contra evidenţei. E dificil să feliciţi pe cineva pe motivul că a încălcat de trei ori Constituţia. Adică trei conflicte juridice de natură constituţională în jumătate de an de aceeaşi persoană între puterile statului, chiar dacă al treilea Curtea a zis: se respinge. Dar considerentele sunt ad litteram ca în decizia 68 de admitere. Prin urmare, să aşteptăm motivarea Secţiei de procurori, să aşteptăm hotărârea preşedintelui, după care decidem. (...) Vom vedea atunci şi vom proceda în consecinţă", a declarat Tudorel Toader, citat de Agerpres.

Pe 22 februarie, Ministrul Justiției a anunțat că va declanşa procedura de revocare din funcţie a Laurei Kovesi, pentru ”acte şi fapte de netolerat într-un stat de drept”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-12

TAGURI: decizie, tudorel toader, ministrul justitiei, iohannis, revocare, kovesi, csm, ccr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Mar 2018

acum vorbeste ministrul 2Dorel sau e doar carcasa acestuia teleghidata(POSEDATA PE LA SPATE) de papusarul DADDY?Era o vorba in armata BAAAAAA daca ai in cur P...A sergentului trebuie sa mergi doar inainte...daca dai inapoi te trecem la divizia de poponari sa furi morcovi cu curul pentru popota
@CUCUVEAO ROZI BASTON?
12 Mar 2018

CE SCIRBOSICA ESTI CUCUVEAO ...
ANONIM
12 Mar 2018

T.T trebuie sa se decida sa demisioneze cat mai repede si sa se calugareasca ca viata normala n-o sa mai aiba.
CE INSEAMNA SA FII SLUGA
12 Mar 2018

2dorele tedoare ceva cand esti pupincurist?sau te obisnuiesti cu gustul
LEGILE LOR
12 Mar 2018

Se cunosc mai bine si sint prieteni , de cind juca baschet . La facut om ciorba si aranjamentele , din sufrageria Generalisimului tradator cu 5 stele . Sa vezi ce dosare ascunse si furturi , vor aparea , pe urma . Au furat si distrus tara . Acum si celelante zacaminte de petrol si gaze sau vindut la firme Austriace . Dar si barbatul lui Viorica de Videle este mare Bastan la OMW . Iar nimeni nu miriie nimic .
LEVST.
13 Mar 2018

S-ar putea ca pana si tudorel-milogul, sa castige...Pe ce sconteaza el, nu este doar presupunere, el stie ca gunoiul-bubalin de Sibiu este in stare sa faca orice troc...Pentru malai, desigur...
CRISTESCU
13 Mar 2018

face la olita sau pe wc. apoi se spala la bideu, dupa ce a eliberat puscariasii pedofili, criminali, hoti, talhari si gainari, in loc sa aloce bani pentru dotarea inchisorilor sa aiba conditii viitorii condamnati din randul politicienilor, care din fidelitate vor fi colegi cu el de celula!
ANONIM
13 Mar 2018

sunteti toti niste jigodii nesimtite nu am auzit pe nici un'' postac de serviciu'sa se ingrijoreze de soarta padurilor' a saracilor a copiilor bolnavi a batranilor etc toti o pupate in kur pe sefa dna cu ochi de vaca blanda dar ea de fapt e ;;vaca nebuna'' niste tradatori ordinari vulgari pana la paroxysm asta sunteti
Random imageUltimele stiri


STARBAG