2019-05-23 12:57


Tudorel Toader a intrat în posesia protocoalelor SECRETE dintre SRI şi Parchetul General

 |  14:43
Tudorel Toader a intrat în posesia protocoalelor SECRETE dintre SRI şi Parchetul General

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, că a primit protocoalele încheiate cu SRI de la Parchetul General, susţinând că va fi parcursă procedura legală de desecretizare a respectivelor documente.

Tudorel Toader a primit protocoalele secrete dintre SRI şi Parchetul General. "Am primit protocoalele de la Parchetul General. Am apreciat faptul că după ce am cerut public şi alţi reprezentanti au cerut ceea ce eu cerusem şi că imediat şeful SRI a exprimat acordul, iar ieri după-amiază le-am primit de la parchetul general. Nu vă pot spune (n.r ce conţin) până nu parcurg procedura de desecretizare", a declarat Tudorel Toader după bilanţul ANP.

În urma plenului de marţi, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis o serie de solicitări către instituţiile din ţară, între care se numără şi transmiterea unei cereri către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, curţile de apel şi parchetele de pe lângă acestea, Institutul Naţional al Magistraturii, Şcoala Naţională de Grefieri şi Inspecţia Judiciară, în vederea comunicării Consiliului Superior al Magistraturii, în măsura în care există, a protocoalelor încheiate cu serviciile/structurile de informaţii, începând cu data de 1 ianuarie 2005.

Parchetul General anunţa că în urma acestei decizii şi a solicitării Ministerului Justiţiei va transmite protocoalele către minister şi către CSM, lucru care s-a întâmplat marţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-21

TAGURI: tudorel toader, ministrul justitiei, protocoale secrete, sri,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Mar 2018

ROMANIA DATORITA REGLEMENTARILOR SECRETE INVOCATE DE BANDITII CARE AU CAPTURAT TARA DUPA 1990 A FOST "FURATA LEGAL" SI DISTRUSA IREVERSIBIL, SA VA KKTI IN PROTOCOALELE VOASTRE DE NEMERNICI..............
ANONIM
22 Mar 2018

PENTRU A COMBATE O PARTE DIN CAUZELE “cancerului care macina societatea romaneasca”, PENTRU A IMPLEMENTA UN MODEL DE TARA, UN PROIECT DE TARA sau O STRATEGIE NATIONALA TREBUIE CA INAINTE DE TOATE SA GASIM RASPUNSURI LA CATEVA INTREBARI DE NUATURA CIVIC-SPIRITUALA, ESENTIALE PENTRU VIITORUL NEAMULUI ROMANESC si anume: 1. – Cind vom fi in stare ca cetateni romani, intr-un nr. foarte insemnat (milioane), sa protestam simultan, public, cateva ore sau zile, avind ca motiv incalcarea unui drept sau a unor drepturi elementare ale oricarui semen(roman) de catre autoritatile statului roman sau altele straine, facind astfel dovada sau proba existentei unei coeziuni sociale de neam ? 2. – Cind, oricare persoana publica, edil sau politician (independent) roman ales ori purtator de autoritate statala va putea sa manifeste aceeasi atitudine, grija (atentie) atat pentru omul bogat cat si fata de cel sarac, tot atata fata de cel performant cat si fata de cel neputiincios(nu prefacut) facind dovada sau proba existentei omeniei si a unei moralitati in viata civica, sociala? 3. – Cind vom fi capabili (ca romani) sa intelegem ca indiferent de postura sau functia in care suntem trebuie sa manifestam intelegere si omenie in rationalitate unul fata de celalalt pentru ca fiecare dintre noi sa primim la rindul nostru tot atatea ajutoare (sau fascicole de energii pozitive) cati romani suntem pe planeta Pamint, facind astfel dovada sau proba existentei unei intelepciuni desavirsite? 4. – Cand va dispare ura, dusmania, comportamentul neamului prost dintre romani facand astfel dovada existentei unei armonii desavarsite?
ANONIM
22 Mar 2018

Aceste intrebari au raspunsuri asemanatoare si se vor indeplini atunci cind si in Romania se vor realiza cele trei nazuinte fundamentale ale existentei umane, sa devenim un popor, lipsit de rautate si lacomie, credincios unor idealuri sau teluri nobile si cu inteligenta colectiva de nivel superior pentru a descoperi, intelege si aplica mecanismul pe baza caruia turmele de animale isi “desemneaza” conducatorii din rindul celor mai viguroase si „talentate” exemplare pentru a fi ferite de primejdii sau pericole. In Romania FIRESCUL – ANORMAL existent in prezent va deveni NORMAL, atunci cand cele patru institutii fundamentale ale unei societati moderne, civilizate JUSTITIA, BISERICA, SCOALA si PRESA vor functiona respectand SI adevarul nascut din moralitate.
Random imageUltimele stiri


STARBAG