2019-03-18 16:09


Tudorel Toader, CLARIFICĂRI privind Codurile Penale

 |  22:27
Tudorel Toader, CLARIFICĂRI privind Codurile Penale

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, neagă orice fel de implicare în modul în care noul Cod Penal și noul Cod de Procedură Penală au fost adoptate în Parlament. Asta după ce Comisia de la Veneția, în care și el este membru, a criticat mai multe prevederi din cele două Coduri. Toader a insistat că variantele celor două proiecte trimise de ministerul Justiției Parlamentului diferă de variantele ce au ajuns să fie adoptate de aleși.

”Ministerul justiției a elaborat un proiect de lege pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, în acord cu deciziile de admitere sau interpretative ale CCR.

În același timp, ministerul justiției a elaborat un alt proiect de lege pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, pentru transpunerea Directivelor referitoare la confiscarea extinsă, respectiv consolidarea prezumției de nevinovăție.

În vara lui 2017, cele două proiecte de lege au fost adoptate de către Guvern și transmise legiuitorului pentru realizarea operei de legiferare.

Comisia specială a Parlamentului a promovat alte două inițiative parlamentare de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală, prin consacrarea altor soluții legislative, care au fost dezbătute și adoptate”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-17

TAGURI: ministrul justitiei, codurile penale, parlament, tudorel toader
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
17 Iul 2018

Acest om nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i miroase. Dupa ce a obladuit si a participat la toate ignonimiile legilor justitiei acum face pe niznaiul. In josnicia lui se crede absolvit de orice vina. El nu era pe acolo. S-a plimbarisit prin Japonia, si-a delegat consiliera, a bagat capul in nisip... El este proaspat curat, spalat, uscat. Este Tudorel Toader care a fost huiduit de studentii pe care candva i-a invatat sa respecte dreptatea. Acum se imbuiba cu stipendiile lui Dragnea si Tariceanu. Dar nu mai este omul justitiei, cum incercase sa apara. Adio domnule Tudorel Toader, ai devenit tot una cu infractorii care te-au cumparat! Sa rozi ciolanele in liniste! Daca mai poti...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...