2018-12-10 10:43


Tudorel Toader, CONVOCAT de președintele Iohannis la Cotroceni

 |  20:52
Tudorel Toader, CONVOCAT de președintele Iohannis la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis va discuta, marți, cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre acuzaţiile la adresa Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Aceasta, în condițiile în care decizia ministrului Justiţiei privind conducerea DNA ar putea veni joi.

Tudorel Toader a anunţat că joi seară va prezenta, la Ministerul Justiției, raportul privind activitatea managerială a Direcţiei. Tot atunci ar putea anunţa şi dacă propune revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi, după scandalul înregistrărilor de la DNA Ploieşti.

Joia trecută, chemat de urgenţă din Japonia, Tudorel Toader a ezitat să anunţe decizia pe care susţine că a luat-o încă de la finalul anului trecut.

„Potrivit legii, voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfășurată la nivelul Ministerului Public, la nivelul DIICOT și la nivelul DNA. Prezentarea respectivului raport constituie o obligație a ministrului Justiției, e prevăzută în articolul 79 din legea privind organizarea judiciară. Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlamament, săptămâna următoare, joi, la o oră pe care o voi comunica în timp util, voi face o informare de presă, în care voi prezenta conținutul și concluzțiile raportului cu referire la activitatea DNA”, spunea ministrul Justiţiei, săptămâna trecută.

Referitor la acea declaraţie, premierul Viorica Dăncilă a spus astăzi: „Nu putea să vină din Japonia fără să analizeze, fără să vadă ce s-a întâmplat, ce este real din acest raport, care este situaţia reală, cred că nu era un raport care să fie clar, pe realitate şi consistent. A trebuit o săptămână să preia toate informaţiile legat de ceea ce a apărut în spaţiul public”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-19

TAGURI: ministrul justitiei, tudorel toader, intalnire, iohannis, acuzatii, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
19 Feb 2018

S-ar putea ca aceasta intalnire sa fie momentul "zero" adica cand tudorel, intoarce armele impotriva pesedeului, banuiesc ca intelege si el ca -cu pesedeul- poate muri cu el in brate...Insa pana nu-si depune continutul gusii in parlament, nu poti fi sigur de nimic, de ce are in capusa, mai ales daca nu i-a trecut mahmurealaa de la Sake, iar "asigurrile" pe care i le da lu' malai-mare, sunt doar de sanchi...
Random imageUltimele stiri


loading...