2019-04-23 23:20


Tudorel Toader dă ASIGURĂRI: ”Eu am venit să sting FOCUL după Ordonanța 13”

 |  17:27
Tudorel Toader dă ASIGURĂRI: ”Eu am venit să sting FOCUL după Ordonanța 13”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, dă asigurări că nu va promova niciun act normativ care "să dea foc la țară". Într-un interviu la Antena 3, ministrul Justiției a evitat să spună dacă va exista o ordonanță privitoare la amnistie și grațiere, dar a venit cu câteva nuanțe.

Tudorel Toader, ministrul Justiției: "Am convingerea că nu fac ceea ce nu trebuie să fac sub aspectul oportunității, că nu fac ceea ce nu trebuie să fac sub aspectul legalității sau constituționalității. Știu Ordonanța 13, care a avut și un număr cu ghinion, știu efectele ei, eu am venit să sting oarecum focul de după ordonanță, dar nu am această temere pentru că n-am făcut și sigur nu voi face ceva de natură să creeze măcar o astfel de stare de pericol, darămite să-l producă în mod efectiv".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-02

TAGURI: ministrul justitiei, tudorel toader, ordonanta 13, amnistie, gratiere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RIETTA
02 Ian 2019

Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate ??? Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, Am împrumut fonduri pentru a persoanelor fizice și întreprinderilor care au nevoie de asistență financiară la rata de 2%. Nu este necesar un număr de securitate socială și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată.So ne trimiteți un e-mail astăzi la adresa: fernandohenrietta @ gmail. com
SLUGA MAFIEI PSD
02 Ian 2019

Daca tu SLUGOI AL MAFIEI ai venit sa '' stingi focul dupa OUG 13 '' , atunci '' CEI CARE L-AU APRINS '' CÂND VOR RASPUNDE IN FATA LEGII BUBOS CORUPT DE MAFIE ?????????
Random imageUltimele stiri


STARBAG