2019-01-18 18:15


Tudorel Toader face ANUNȚUL: ”Am terminat EVALUAREA lui Augustin Lazăr”

 |  23:53
Tudorel Toader face ANUNȚUL: ”Am terminat EVALUAREA lui Augustin Lazăr”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader a anunțat că evaluarea procurorului general, Augustin Lazăr e terminată în mare parte. Concluziile evaluării vor fi făcute publice într-un raport dar, înainte de asta, va avea loc o dicuție cu Lazăr.

”Evaluarea lui Augustin Lazăr am terminat-o, în cea mai mare parte. Mai sunt câteva elemente pe care vreau să le evaluez. Timpul se măsoară în zile. Voi face cunoscute elementele de evaluare și concluziile în mod public și deodată la toată lumea. E o chestiune de zile. Și luna are zile. Sigur voi pune capăt acestei evaluări. Am respectat criteriile legale. Dacă eu mă refer la un raport al Inspecției Judiciare, care s-a dus la CSM, iar secția de procurori a eliminat niște pasaje. A fost contestat la instanța de contencios administrativ, iar aceasta a spus că raportul nu paote fi cenzurat. Acesta este aspectul obiectiv. Nu poți întreba de ce, pentru că asta e aspectul subiectiv. Ce să îl întreb? Sigur, voi avea o discuție cu dumnealui, dacă va da curs invitației, înainte de a face raportul public” a declarat Tudorel Toader, luni seara, la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-15

GALERIE MEDIA


TAGURI: tudorel toader, anunt, evaluare, raport, augustin lazar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
16 Oct 2018

A-TI AMINAT DOSARE DE FURTURI MASIVE SI DISTRUGEREA TARI . SI SA PISAT DRAGNEA IN ONOAREA , DEMNITATEA SI GURA VOASTRA . HUAA
ANONIM
16 Oct 2018

Membrilor CSM nu le face evaluarea ministrul de la justiție ?
ANONIM
16 Oct 2018

CRACANEL....ai belit.o....o iei pe urma plagiatoarei....numai ca tu o sa o sugi ....acadeaua
Random imageUltimele stiri

loading...