2019-02-23 17:51


Tudorel Toader i-a trimis trei plicuri lui Klaus Iohannis

 |  11:19
Tudorel Toader i-a trimis trei plicuri lui Klaus Iohannis

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă marţi dimineaţă că a transmis preşedintelui Klaus Iohannis trei propuneri pentru funcţii de conducere în Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorist (DIICOT).

"Am transmis Președintelui României următoarele trei propuneri de numire în funcția de procuror șef:

1. STOICA Doru-Gabriel - procuror șef al Secției de combatere a infracțiunilor de criminalitate organizată și terorism, din cadrul DIICOT;

2. VOICU Bogdan Felician - procuror șef al Secției de combatere a traficului de droguri, din cadrul DIICOT;

3. ALBU Alina - procuror șef al Secției de combatere a criminalității organizate, din cadrul DIICOT", scrie ministrul Toader pe Facebook.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil, pe 28 ianuarie, candidaţii propuşi de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru cele trei funcţii de conducere în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-05

TAGURI: tudorel toader, klaus iohannis, propuneri,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LIVIA
05 Feb 2019

Pana le citeste, trec 100 de ani. Dar pana le intelege? Mai trec 100 de ani. Mai bine niste scrisori "audio" poate e mai simplu.
MR.DEAN
06 Feb 2019

Tudorele,mai trimite mă unul.N- ai ambiție pe bune.Vai de tine de amărât.Nimic nu- ti iese.Du- te mai nene acasă și vezi- ti de nepoți.Nu- i mai scrie președintelui ca te faci de tot rahatul ca tot psd- ul de fapt.Hai ura și la Gară.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...