2019-02-21 11:55


Tudorel Toader, noi DECIZII privind PROTOCOALELE

 |  21:14
Tudorel Toader, noi DECIZII privind PROTOCOALELE

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a explicat că odată cu desecretizarea protocolului dintre Ministerul Public și SRI trebuie văzut în ce măsură semnatarii au adăugat la lege, subtituindu-se leguitorului, dar și dacă aceste protocoale au afectat drepturi și libertăți fundamentale ale omului.

”Despre protocoale și posibile consecințe !

În data de 16 martie 2018, în mod public, anunțam că voi solicita Ministerului public desecretizarea protocolului încheiat cu SRI !În data de 19 martie 2018, în mod oficial, am solicitat Ministerului public demararea procedurilor necesare pentru desecretizarea respectivului protocol.Pe data de 20 martie 2018, la Ministerul justiției, am primit protocolul dintre Ministerul public și SRI.Astăzi, apreciem continuarea procesului de desecretizare și a altor protocoale similare.Trebuie de văzut în ce măsură aplicarea protocolului a permis ingerințe în drepturi și libertăți fundamentale.Trebuie de văzut dacă și în ce măsură, prin încheierea protocolului, semnatarii acestuia au adăugat legii, substituindu-se legiuitorului !”, scrie Tudorel Toader, pe pagina personală de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-06

TAGURI: ministrul justitiei, tudorel toader, protocoale, sri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GICA GLONT
07 Apr 2018

IA-TI BUBOAIELE INAPOI IN MOLDOVA BAI DOBITOCULE . ESTI DOAR O SLUGA PSDISTA DEMNA DE TOT DISPRETUL . PARASESTE BUCURESTIUL INAINTE SA FII ALUNGAT CU SUTURI IN CUR .
SLUGA MAFIEI
07 Apr 2018

Acest impostor ar fi bjne sa spuna cat a incasat de la mafia psd-alde-udmr pentru distrugerea justitiei si salvarea de la puscarie a mafiotilor drak-nea si mascariceanu. Vei plati si tu slugoi al hotilor si borfasilor , eliberator al criminalilor si violatorilor.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...