2019-03-23 16:55


Tudorel Toader nu RENUNȚĂ: Întâlnire de urgență pe tema REVOCĂRII lui Kovesi

 |  18:03
Tudorel Toader nu RENUNȚĂ: Întâlnire de urgență pe tema REVOCĂRII lui Kovesi

Tudorel Toader și Viorica Dăncilă se vor întâlni la începutul săptămânii viitoare pentru a discuta despre revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Anunțul a fost făcut chiar de către ministrul Justiției, care a mai precizat că va da "forma finală" sesizării care va fi depusă la Curtea Constituţională (CCR) după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins solicitarea de revocare din funcţia de procuror şef al DNA a lui Kovesi.

”Sesizarea Curţii este în lucru. Noi, la minister, i-am dat o formă pe care trebuie să o modificăm pentru că este normal să ne raportăm şi la raportul făcut de dânsul. Vom integra şi argumentele dânsului. Luni mă întâlnesc cu doamna prim-ministru, îi dau forma finală a proiectului de sesizare a CCR”, a afirmat Tudorel Toader, potrivit stiripesurse.ro.

Întrebat ce părere are despre afirmația lui Iohannis cum că argumentele invocate în cererea de revocare au fost subiective, Toader a răspuns ironic: "Şi pentru dânsul , ca pentru orice român, este acelaşi drept al libertăţii de exprimare”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-20

TAGURI: tudorel toader, intalnire, revocare, kovesi, dna, iohannis, dancila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
20 Apr 2018

Pazea, pregatiti lanturile din superotzel , iar s-a trezit bestia din tudorel! ( sau -mai bine- sunati hingherii!)
ANONIM
20 Apr 2018

CE SA REZULTE IN URMA INTALNIRII INTRE DOI NAROZI...?!?!? Vai DOAMNE cum de ne-ai putut lasa SOARTA a 20 de milioane de suflete pe mana unoar DEMONIZATI care au doar cel mult 1,5 neuroni....???? Indura-te doamne si scapa poporul roman de la pieire..........
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Apr 2018

daca Johannis mai baga in seama oracaielile mafiotilor se cheama pierdere de timp aiurea....sa-i trimita la dracu cu minciunile lor.....au facut scapati toti mafiotii prin Costa Rica si pe toate coclaurile si mai au tupeu sa vorbeasca despre sefa DNA
@SLUGOIUL BUBOS TT
22 Apr 2018

MARS IN PIZDA MATII INAPOI IN MOLDOVA TA PLINA DE IDIOTI . NU AI FATA DE BUCURESTI BAI BOULE BUBOS .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...