2019-01-23 18:05


TUDOSE, după moartea polițistului din SUCEAVA: „Nu mai vreau patrule de unul singur!”

 |  10:25
TUDOSE, după moartea polițistului din SUCEAVA: „Nu mai vreau patrule de unul singur!”

Premierul Mihai Tudose a declarat că niciun polițist nu va mai patrula singur, o echipă urmând să fie formată din patru oameni.

"Din punctul meu de vedere, nu mai vreau patrule de unul singur. Atunci când ai un singur polițist, care trebuie să patruleze într-o zonă - se subînțelege că acea zonă are un potențial infracțional sau negativ -, el își pune gratuit viața în pericol. Nu poți să îl trimiți de unul singur. Se vor trimite echipe, chiar dacă este vorba de echipe mixte alcătuite din polițiști și jandarmi", a declarat Tudose, pentru Agerpres.

Polițistul Sorin Vezeteu a fost înjunghiat mortal joi seară, în timp ce era de serviciu în Postul de Poliție Transporturi Feroviare din Gara Burdujeni (Suceava). Autorul, Ioan Beșa, recidivist, a fost arestat pentru 30 de zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-23

TAGURI: tudose, suceava, moartea, politist, patrule
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Iul 2017

sa faci un echipaj de tipul CAPRACU TREI IEZI...un politist si trei gagici sa aiba grija de el una sa-i care portofelul...alta sa tina prezervativele.si a treia contabila care scrie amenzile........si daca politaiul e gAY o sa faci CAPRA CU TREI TRAVESTITI
ANONIM
24 Iul 2017

Deoarece s-a dovedit ca in Romania TRANZITIA si HOTIA sunt fara de SFARSIT si ca DEPOLITIZAREA functiei publice este un obiectiv fundamental vital, pentru a face loc performantei politicilor publice si reformei in administratia statului in vederea gestionarii riguroase a banului public si utilizarii cat mai eficiente a resurselor bugetare, este necesar ca, la nivel REPUBLICAN, sa se infiinteze un colectiv de lucru format din experti, denumit “BIROUL NATIONAL pentru STUDIU BUGETAR” asemanator cu cel ce activeaza, de cand a inceput criza, in Marea Britanie, care sa optimizeze IN MOD EXIGENT EXISTENTA STRUCTURILOR STATULUI, organigramele, statele se functii, precum si repartizarea judicioasa a fondurilor publice disponibile in functie de prioritati obiective. Acest colectiv de lucru trebuie sa aiba doar scopuri de dezvoltare social-economica si sa cuprinda specialisti (auditori) din toate domeniile de functionare a statului si din sectorul privat (fara pretentii de plata) cu experienta dovedita, buna credinta, onoare, demnitate, putere de creatie si care sa manifeste multa stiinta si omenie in actiunile lor. Managementul public neperformant, “exercitat pe bijbite” sau "in interes personal ori de grup" trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist. Este vremea când trebuie să ieşim urgent pe cale pasnica din această rutină politica, securistica, santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei. Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza ca niste grupari infractionale de crima oragnizata de 27 de ani în stil bolosevic mimand democratia cat si “dictaturii pluraliste” care stimuleaza instalarea anarhiei . Daca nu se vor intreprinde, pe baze stiintifice si obiective, un minim de masuri pentru reducerea riscurilor si vulnerabilitatilor care afecteaza independenta, integritatea si competenta profesionala a lucratorilor din structurile M. A. I.,
ANONIM
25 Iul 2017

CU POLITIA PRIMARILOR CE SE VA FACE COANE FANICA????
ANONIM
25 Iul 2017

Cu un PREMIER care sperie ciorile , cu un MINISTRU DE INTERNE fosta secretara de scoala generala si cu un absolvent la Universitatea Hyperion "de doi lei" secretar de stat NU SE POT EMITE JUDECATI DE VALOARE .Cu asemenea NON VALORI Ro este o tara de KKT.
Random imageUltimele stiri

loading...