2019-05-21 23:57


Turist englez, înjunghiat pe stradă în Baia Mare. Bărbatul a furat o bicicletă

 |  09:48
Turist englez, înjunghiat pe stradă în Baia Mare. Bărbatul a furat o bicicletă

Un turist englez, care a furat o bicicletă în Baia Mare, a fost înjunghiat de proprietarul vehiculului. Bărbatul englez este cercetat în prezent sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire, furt, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a sunat la 112 şi le-a povestit oamenilor legii că a avut o altercație cu un englez care i-a furat bicicleta, după care a fugit. Turistul englez susţine la rândul său că a fost înjunghiat de localnic, motiv pentru care a trebuit să meargă la spital să primească îngrijiri medicale, transmite b1.ro.

Mai mult, englezul a fugit din spital pentru că a vrut să scape de ancheta poliţiei. Turistul a fost prins ulterior de oamenii legii şi a fost condus la sediul poliției în vederea continuării investigațiilor.

În urma controlului maşinii. Poliţiştii au găsit în potbagaj bicicleta furată. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-07-28

TAGURI: turist, englez, injunghie, baia, mare, fura, bicicleta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
28 Iul 2015

NO LASA BICICLETA AMU CA TE TAU>>>>>SORRY I DONT SPEAK ROMANIAN???!!!???PLEASE NOOOOOO>>>>>MA VASILE CE DRACU SE AUDE IN BATATURA?>>>NO IOANE UN PLIZNAU MI-A FURAT BICICLETA SI A BAGAT-O IN PORTBAGAJ>>>>SI CE AI FACUT?>>>>AM LUAT O MOSTRA DE ADN....SA VAD DIN CE-I FACUT PLIZNAUL ALA,CA SA DAU LA POLITIE>>>>CE E AIA MA VASILE MOSTRA DE ADN>>>DA NU TE UITI MA LA DISCOVERY....MOSTRA DE ADN E MANA FARAONULUI>>>>>
Random imageUltimele stiri


STARBAG