2018-09-26 11:59


Turistă, bătută la Mamaia pentru un şezlong

 |  22:30
Turistă, bătută la Mamaia pentru un şezlong

O femeie o să ţină minte foarte mult timp vacanţa de pe litoralul românesc. A fost victima agresiunii unui individ pentru că nu a vrut să închirieze un şezlong.

Turista nu a avrut să plătească pentru un şezlong, aşa că bărbatul, angajat al unei plaje din Mamaia, a scuipat-o apoi a lovit-o spre uimirea celor din jur. Mai grav este că bărbatul și-a trimis apoi colegii să o dea pe femeie afară de pe plajă și aceștia i-au smuls cearceaful și prosopul de pe bucata de nisip.

Conform legii, administratorii plajelor trebuie să ofere şi un spaţiu pentru cei care nu doresc un şezlong. În zona de nord a staţiunii Mamaia, trebuie să plătiţi între 30 şi 60 de lei pentru un scaun de plajă.

Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării și promotor al stațiunii Mamaia a avut o reacție în acest caz: ” Regret că primesc un asemenea material video. Din păcate, asta arată că un asemenea incident, deși izolat, este real. Nu știu dacă operatorul de plajă care are în administrare sectorul de plajă pe care s-a putut întâmplă așa ceva are sau nu legătură cu “dezvoltarea și promovarea turismului” pe Litoral, adică cu ceea ce ne străduim să facem noi, Asociația Litoral-Deltă Dunării, Hotelierii, agențiile de turism, primăriile și chiar unele instituții ale statului. Că să promovăm Litoralul, că să oferim servicii de calitate turiștilor noștri, pe care vrem să îi întâmpinăm cu tarife atractive, cu vacanțe de vis și un zâmbet larg și senin. În nici un caz cu pumni….Și totuși, cu bunul simț și cu respectarea condițiilor contractului cu Apele Române, în mod sigur trebuie să aibă legătură domnul operator al plajei.”

Întregul incident a fost filmat:


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-17

GALERIE MEDIA


TAGURI: turista, mamaia, sezlong, prosop
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEAN
17 Aug 2015

Ba dar le-a dat masa plaja ? Unde esti statule ?
CROCODILUL FLAMAND
17 Aug 2015

comportament tipic de gorila tzyganeasca parvenita....astia au fost improprietariti de mafia lui LYCURICI...se cheama MALTA-ROTSCHILD-TZAPTZARAP-MANKATZASHHH...HA HA HA..STUPID PEOPLE...AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA...LA NOI IN DUBAI...TRAILES BAHTALO...HAI LENUTZA SUGE PUTZA...PE SUB BIROURI
AHOE
18 Aug 2015

"trebuie sa platiti intre 30 si 60 de lei pentru un scaun de plaja"... unde esti grasane alin "purcea" sa spui, cu tupeu si nerusinare, ca este mai ieftin ca la Miami ???
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...