2019-02-21 07:57


Turn cu apartamente cuprins de flăcări se prăbușește ÎN DIRECT. Zeci de pompieri au pierit

 |  12:39
Turn cu apartamente cuprins de flăcări se prăbușește ÎN DIRECT. Zeci de pompieri au pierit

Cel puţin 30 de pompieri au decedat, după ce o clădire de 17 etaje, din centrul capitalei iraniene Teheran, s-a prăbuşit, joi, în urma unui incendiu puternic, relatează postul public de televiziune Press TV, citat de Mediafax.

Cel puțin 38 de persoane au fost rănite, conform bilanțului parțial prezentat de autorități.

Pompierii au încercat fără succes să stingă incendiul timp de mai multe ore. Clădirea s-a prăbuşit în doar câteva secunde, incidentul fiind surprins în direct de televiziunea publică, chiar în timp ce un reporter relata de la faţa locului.

Este clar că mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături. Jalal Maleki, un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri din Teheran, a declarat că zece secţii de pompieri au trimis echipaje la locul incendiului, care a fost semnalat în jurul orei locale 8 (ora României, 6.00).

Clădirea Plasco, care cuprindea un centru comercial, a fost construită la începutul anilor 1960 de omul de afaceri iranian de origine evreiască Habib Elghanian, fiind cea mai înaltă clădire din Teheran pentru mai mulţi ani. După Revoluţia iraniană din 1979, Elghanian a fost acuzat de spionj şi executat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-19

GALERIE MEDIA


TAGURI: prabusire bloc turn teheran, incendiu teheran, pompieri morti teheran
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...