2017-01-20 18:03

EVENIMENT


Ucigaşii medicinişti - 20 de ani de închisoare

 |  08:34
Ucigaşii medicinişti - 20 de ani de închisoare

Imaginea 1/1

Curtea de Apel Timişoara i-a condamnat la câte 20 de ani închisoare peSergiu Florea şi Carmen Bejan, cei doi studenţi timişoreni acuzaţi de ucidereaşi tranşarea unui om în dosarul Crima de laMedicină. "Când încercam să resuscitez victima, Carmen a venitdin spate şi l-a lovit de câteva ori repede în inimă cu cuţitul. Eu am tăiatcadavrul", a povestit Sergiu Florea la tribunal. Sentinţa poate fi atacatăla ÎCCJ, transmite Realitatea.net.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost condamnaţi joi de Curtea de ApelTimişoara la 20 de ani de închisoare pentru uciderea unei persoane, TrifuShrottu, în vara lui 2009 într-un cămin al Universităţii de Medicină şiFarmacie din Timişoara. Victima a murit în urma unor lovituri de cuţit, fiindulterior tranşat în bucăţi şi băgat într-un geamantan. Iniţial cei doi au fostcondamnaţi de Tribunalul Timişoara la 16 ani de închisoare.

SergiuFlorea a recunoscut, joi, în faţa Curţii de Apel Timişoara, că este vinovat departiciparea la toate infracţiunile de care este acuzat, în timp ce CarmenBejan a refuzat să dea declaraţii în faţa instanţei, informează ."Dacă nu eram acolo, în camera de cămin, nu s-ar fi întâmplat nimic.Am participat la toate infracţiunile de care sunt acuzat. Am apărat-o pecoinculpată şi am lovit victima cu pumnii şi picioarele. Când încercam să oresuscitez, Carmen a din spate şi l-alovit de câteva ori repede în inimă cu cuţitul. Eu am tăiat cadavrul", asusţinut Sergiu Florea. Carmen Bejan a refuzat să facă declaraţii în faţaCurţii de Apel Timişoara.

Crimacare a şocat Timişoara

TrifuShrottu a fost ucis în vara lui 2009. "Portarul de la medicină aobservat doi tineri care cărau un bagaj mare. A văzut nişte urme de sânge careduceau la un Mercedes, a anunţat poliţia, iar noi, când am deschis portbagajul,am găsit într-o valiză trupul unui bărbat de 65 de ani. În altă pungă se găseaupicioarele lui. Avea în gură un căluş, o cârpă. Autoturismul este înmatriculatîn Germania", declarau atunci reprezentanţii poliţiei timişorene. Ulterior, potrivit anchetei, s-a stabilit că Shrottu venise în cămin pentru opartidă de sex oral contra sumei de 500 de euro.

Sentinţadată joi de Curtea de Apel Timişoara poate fi atacată la Înalta Curte deCasaţie şi Justiţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image