2017-01-23 20:52


Ucigaşul lui Chauncey Hardy, trimis în judecată

 |  18:52
Ucigaşul lui Chauncey Hardy, trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu l-au trimis în judecată în stare de arest pe Ionuţ Adrian Tănăsoaia, zis Gipsy-Gypsanu, ucigaşul baschetbalistului american Chauncey Hardy. Tănăsoaia este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit anchetei, în dimineaţa zilei de 9 octombrie, interlopul, aflându-se în discoteca organizată la un club din oraşul Giurgiu, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, l-a îmbrâncit şi apoi l-a lovit puternic cu pumnul în plină figură pe Chauncey Hardy, care s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de un plan dur. În câteva ore, sportivul a murit din cauza gravelor traumatisme craniene.

Potrivit procurorilor, Tănăsoaia, „prin scandalul provocat şi aducerea victimei în stare de inconştienţă, a creat o stare de temere, haos, agitaţie în rândul celor prezenţi, determinându-i pe aceştia să părăsească în mod precipitat clubul, tulburându-se astfel grav ordinea şi liniştea publică”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: Adrian_Tanasoaia, Chauncey_Hardy, moarte_baschetbalistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image