2016-12-11 08:06

EVENIMENT


Tigrul de la Sibiu a fost ucis fără milă

 |  15:38
Tigrul de la Sibiu a fost ucis fără milă

Un tigru care cântărea 200 de kilograme a scăpat ieri dimineaţă din cuşca sa de la Grădina Zoologică din Sibiu, după ce îngrijitorul său, care intrase să-i facă curăţenie, a uitat, la plecare, uşa întredeschisă. La scurt timp după acest eveniment, autorităţile locale au localizat animalul ajuns în cartierul Valea Aurie din Sibiu şi au reacţionat fără nico remuşcare, felina fiind împuşcată mortal. Rămâneţi pe www.puterea.ro pentru a afla de ce a existat o mână criminală şi nu s-a reuşit captivarea animalului periculos prin tranchlizare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: ucis, fara mila, tigru, gradina zoologicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MAXX
13 Dec 2011

Criminalii! Nu au auzit de tranchilizante? Pacat de frumoasa felina... Rusine criminalilor!!!
LIA
13 Dec 2011

Dar un veterinar nu era pe acolo sa ia o pusca cu tranchilizant si sa o foloseasca ? Pentru animal este mai bine, intr-un fel ca a murit, cred ca era chinuit, chiar daca avea 200 kg. cred ca nu minca corespunzator, mai cred ca era si batut. Eu i-as fi facut un tranchilizant si nemernicului de ingrijitor. Pacat de asa un exemplar superb care costa foarte mult. Sa i se evalueze valoare si aceasta sa fie imputata tuturor vinovatilor. Un popor de barbari, nici ungurii care sunt urmasii lui Attila - biciul lui Dumnezeu - nu sunt asa.
NECUNOSCUT
14 Dec 2011

RUSINE OMENI BUNI!!! TRANCHILIZANTELE AU DISPARUT DE PE PIATA? SUNTE-TI NISTE ANALFABETI SI NESIMTITI!!! ASTA E ROMANIA! ASTA E PAREREA MEA CA ANGAJAT INTR-O INSTITUTIE DE STAT SA VA FIE RUSINE CRIMINALILOR!!! MA ADRESEZ TUTUROR PERSOANELOR CARE AU FOST PREZENTE LA ACEASTA CRIMA!!!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Tigrul din orașul nostru” este prima producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” „Tigrul din orașul nostru” de Gianina Cărbunariu este prima producție a Teatrului „Matei... 28 Noi 2016 | (0)
Un număr de 14 localităţi din Suceava, fără energie electrică Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat, vineri, că un număr de 14 localităţi din... 02 Dec 2016 | (0)