2017-01-16 18:07

EVENIMENT


Tigrul de la Sibiu a fost ucis fără milă

 |  15:38
Tigrul de la Sibiu a fost ucis fără milă

Un tigru care cântărea 200 de kilograme a scăpat ieri dimineaţă din cuşca sa de la Grădina Zoologică din Sibiu, după ce îngrijitorul său, care intrase să-i facă curăţenie, a uitat, la plecare, uşa întredeschisă. La scurt timp după acest eveniment, autorităţile locale au localizat animalul ajuns în cartierul Valea Aurie din Sibiu şi au reacţionat fără nico remuşcare, felina fiind împuşcată mortal. Rămâneţi pe www.puterea.ro pentru a afla de ce a existat o mână criminală şi nu s-a reuşit captivarea animalului periculos prin tranchlizare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: ucis, fara mila, tigru, gradina zoologicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MAXX
13 Dec 2011

Criminalii! Nu au auzit d e tranchilizante? Pacat d e frumoasa felina... Rusi ne criminalilor!!!
LIA
13 Dec 2011

Dar un veterinar nu era p e acolo sa ia o pusca cu tranchilizant si sa o fol oseasca ? Pentru animal e ste mai bine, intr-un fel ca a murit, cred ca era chinuit, chiar daca avea 200 kg. cred ca nu minca corespunzator, mai cred c a era si batut. Eu i-as f i facut un tranchilizant si nemernicului de ingrij itor. Pacat de asa un exe mplar superb care costa f oarte mult. Sa i se evalu eze valoare si aceasta sa fie imputata tuturor vin ovatilor. Un popor de bar bari, nici ungurii care s unt urmasii lui Attila - biciul lui Dumnezeu - nu sunt asa.
NECUNOSCUT
14 Dec 2011

RUSINE OMENI BUNI!!! TRAN CHILIZANTELE AU DISPARUT DE PE PIATA? SUNTE-TI NIS TE ANALFABETI SI NESIMTIT I!!! ASTA E ROMANIA! AST A E PAREREA MEA CA ANGAJA T INTR-O INSTITUTIE DE ST AT SA VA FIE RUSINE CRIMI NALILOR!!! MA ADRESEZ TUT UROR PERSOANELOR CARE AU FOST PREZENTE LA ACEASTA CRIMA!!!

Adauga un comentariu

Random image