2017-01-23 06:36


Ucis şi apoi spânzurat de prietenii de pahar

 |  19:31
Ucis şi apoi spânzurat de prietenii de pahar
Un bărbat a fost găsit mort într-unapartament de pe strada Alexandru Vlahuţă din sectorul 3 al Capitalei. Dinprimele cercetări se pare că este vorba despre un jaf soldat cu decesulvictimei. Bărbatul a fost găsit spânzurat în sufragerie cu o sfoară, dar pecorp prezenta multiple urme de violenţă. Casa era răvăşită. O primă expertizămedico-legală a arătat că moartea a fost violentă în urma celor peste 20 de lovituride cuţit de pe tot corpul. Este posibil ca bărbatul să fi fost mort când a fostspânzurat.

Marţi după-amiază un bărbat a sunat laDispeceratul 112 şi a anunţat că nu poate intra în apartamentul unchiului săuunde s-a mutat, după divorţ, tatăl său. Acesta fusese anunţat de pieţarii dinDorobanţi (n.red. - unde victima avea o tarabă unde vindea fructe) că tatăl săunu a ajuns la serviciu. La faţa locului a ajuns un echipaj de la descarcerarecare a reuşit să deschidă uşa metalică. În interior toate lucrurile eraurăvăşite. În sufragerie era spânzurat un bărbat de 49 de ani.

La faţa locului s-au deplasat grupaoperativă formată din specialişti criminalişti, ofiţeri ai Serviciului Omoruridin cadrul Poliţiei Capitalei, medic legist şi un procuror criminalist dincadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Victima, în vârsta de 49de ani, a fost descoperită în sufragerie şi, potrivit concluziilor formulate caurmare a examinării preliminare, cadavrul prezenta multiple leziuni de violenţăpe întreaga suprafaţă a corpului, data probabilă a decesului fiind 20 iunie 2011.

În interiorul apartamentului au fostconstatate urme de răvăşire. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML, învederea efectuării autopsiei. Datorită condiţiilor improprii, cercetarea lalocul faptei a fost întreruptă, fiind reluată ieri- dimineaţă.

O primă expertiză medico-legală aarătat că moartea a fost violentă şi s-a datorat celor peste 20 de lovituri decuţit de pe tot corpul. Anchetatorii i-au în calcul şi faptul ca omul să fifost spânzurat după ce a murit.

Vecinii nu au vorbe bune desprevictimă. Ei spun că era un tip recalcitrant că o ţinea numai în petreceri lacare participau persoane dubioase, puse pe scandal. Se mutase în bloc în urmăcu doi ani după ce a divorţat de soţie.

Cercetările sunt continuate deParchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din PoliţiaCapitalei, sub aspectul savârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav şitâlhărie.

După ce s-a certat cu soţia, a pusmâna pe puşcă şi a tras

Un bărbat din judeţul Caraş-Severin aîncercat să-şi omoare soţia împuşcând-o cu o armă cu glonţ confecţionatăartizanal, femeia fiind rănită la piciorul drept. După ce a consumat băuturialcoolice, bărbatul de 54 de ani, supărat pe nevastă, a pus mâna pe puşca pecare o avea în casă şi a încercat să o omoare. Femeia s-a refugiat în WC-ul dincurte, iar bărbatul a tras prin uşă, rănind-o la picior. „Pe fondul consumuluide alcool şi a unor neînţelegeri familiale, a tras cu o armă, confecţionatăartizanal cu glonţ, spre soţia sa, provocându-i leziuni la piciorul drept”, adeclarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru. Bărbatula fost arestat preventiv pentru 20 de zile. "Se află în curs de cercetarepenală un dosar ce are ca obiect săvârşirea infracţiunii de tentativă de omorcalificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armăletală", a declarat procurorul Valentin Cîrstea, de la Parchetul de pelângă Tribunalul Caraş Severin. Femeia este internată în spital, fiind în afaraoricărui pericol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-04-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image