2019-05-23 12:38


Udrea, prima declaraţie după ce a PIERDUT UNUL DINTRE GEMENI. Avocat: "Există risc şi pentru cel de-al doilea copil"

 |  13:01
Udrea, prima declaraţie după ce a PIERDUT UNUL DINTRE GEMENI. Avocat: "Există risc şi pentru cel de-al doilea copil"

Elena Udrea trece printr-o perioadă neplăcută din viaţa oricărei femei. Fostul ministru a pierdut unul dintre gemeni. Avocatul acesteia, Alexandru Chiciu, a depus, miercuri, mai multe înscrisuri medicale la ÎCCJ prin care a arătat că aceasta se află în Costa Rica, motivând neprezentarea fostului ministru la termenul din dosarul "Gala Bute" prin recomandarea medicului de odihnă totală în perioada sarcinii.

"Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc.

Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat.

Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea", a spus Elena Udrea în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Elena Udrea este monitorizată de medic din două în două zile după ce a pierdut unul dintre gemeni, avocatul acesteia Alexandru Chiciu precizând, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că ultima evaluare a fostului ministru a arătat că există risc şi pentru cel de-al doilea făt.

"Pe 22 februarie, lucrurile erau în ordine. Pe 24 februarie a avut loc o sângerare puternică şi a fost dusă la spital la ora 2 noaptea - este ziua pierderii unuia dintre copii. Din 24 februarie până în prezent este monitorizată din două în două zile. Repaosul este imperativ, nu se recomandă. Ci e imperativ repaosul total. Înscrisurile poarta viza Colegiului Medicilor din Costa Rica, deci nu este doar medicul curant. Ultima evaluare pe care eu o am la mine este din 13 martie 2018, care precizează că există şi risc pentru cel de-al doilea copil", a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, avocatul Alexandru Chiciu.

Elena Udrea se află de mai bine de o lună de zile în Costa Rica, iar la mijlocul lunii februarie a confirmat că este însărcinată cu gemeni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-29

TAGURI: elena udrea, costa rica, sarcina, probleme sarcina,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
30 Mar 2018

(articol)Elena Udrea, mesaj din Costa Rica: Voi avea gemeni, sarcina evolueaza bine..."___-----____LEVST.17 Feb 2018 Probabil ca avorteaza daca citeste ce dragalasenii se scriu despre ea...
LEVST.
30 Mar 2018

Pana la urma , totul poate fi doar un set up, adica cum de nu s-a prezentat la niciun ginecolog roman, macar pentru a fi inregistrata ca si gravida(sau a facut-o?), nu cumva nu a fost gravida niciodata, dar a inscenat toate aceasta situatie( cu bani, mai ales ca cetatean strain, in orice tara, care nu este interesata de tine) sa castige simpatia publicului si mila Justitiei?!
Random imageUltimele stiri


STARBAG