2017-01-19 13:02

EVENIMENT


Udrea se ia de protestatatrii politici

 |  19:15
Udrea se ia de protestatatrii politici

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că îi înţelege pe cei care îşi strigă nemulţumirea în Piaţa Universităţii, dar pe aceia dintre ei care fac politică în stradă trimişi de PNL sau PSD îi sfătuieşte să treacă la muncă.

"Pentru cei care cu adevărat sunt nemulţumiţi şi şi-au spus nemulţumirea în stradă avem toată înţelegerea şi încercăm să găsim soluţii la problemele lor. Pentru ceilalţi, care fac din asta politică, eu zic că e mai bine să treacă la muncă", a spus Udrea, după o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor. Ea a adăugat că, pentru cei care au cu adevărat nemulţumiri, puterea a recunoscut că au fost şi lucruri pe care nu le-a făcut aşa cum s-au aşteptat oamenii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29

TAGURI: Elena udrea, pnl, psd, piata universitatii, asociatia oraselor, in strada, politicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANCA
02 Feb 2012

ei sunt aceeasi parlamen tari care nu fac nimic bu n pt tara , si ne trag in jos !
MARA
02 Feb 2012

jos usl ! jos parlamentar ii usl care nu muncesc !! pt ce sunte-ti acolo ?? sa mancati banii aiurea ?
EMIL
02 Feb 2012

ft bn zice dna udrea ! la munca cu ei ! nu la inti ns mana ! au salariu mare , nu au probleme acasa s i stau sa faca pe destept ii acolo !!
TATIAN
02 Feb 2012

astia sunt oamenii care f ura tara , de ce ii mai t inem acolo ? de ce nu sun t schimbati ?
ROBY
02 Feb 2012

Acasa cu ei ! ne fac de r usine , suntem ararati de toata lumea cu degetul , ca si tara !
EMA
02 Feb 2012

felicitari Doamnei Udrea pt acest comunicat ! oame nii din strada au nevoie de solutii nu parlamentar ii Usl-ului . pt ce au fo st trimisi acolo ? sa fac a pe clovnii ??
IULIAN
02 Feb 2012

Asta este si motivul pt c are sustin pdl-ul si il v oi sustine in continuare ! Nu avem nevoie de oamen i lenesi la conducere ! E i vor doar sa fure !
MIKY
02 Feb 2012

cred ca parlamentarii ast ia sunt invidiosi pe opre scu sip e ce fura oprescu ! cred ca vor si ei si n u stiu cum sa se faca int elesi mai bine , nu a-ti ales metoda buna …
OTILIA
02 Feb 2012

parlamentarilor astora nu le pasa de oamenii din R omania , lor le pasa doar de bani , cum sa fure ma i mult , dasta a fost vot at si sustinut basescu in anii trecuti ! Ar treb ui sa ne revenim si acum sis a vedem adevarata fat a a lucrurilor .
MIRELA
02 Feb 2012

guvernul Boc a facut refo rm ape propria cariera astia in schimb numai b ani au in cap , sa nu va lasati impresionati de ei ! Scopul lor este manipu larea , jos usl
ENE
03 Feb 2012

parlamentarii astia fac v alva aiurea sa puna mana sa munceasca
RITA
03 Feb 2012

parlamentari astia ai usl -ului nu gandesc deloc , cum sa plece din plen asa cand vor ei
ROMEO
03 Feb 2012

parlamentarii au luat-o r azna , sustin pdl-ul pt c a au luat decizii bune si nu pleaca din sedinte
IRINA
03 Feb 2012

dna ministru are ft mare dreptate , parlamentarii psd si pnl ar trebui sa s e gandeasca si la populat ie intai . Ei trb sa se d uca la munca nu sa protes teze , doar oamenii de la univ pot sa protesteze s i sa le fie ascultate cer erile
BIANCA
03 Feb 2012

asa ajunge tara jos , din cauza lor !!! la sapa cu voi , pa la revedere usl
OMAR
03 Feb 2012

cum sa protesteze parlame ntarii ?? nu am mai vazut asa ceva !!!! la muncaaa aaaaaa , hua usl
FIONA
03 Feb 2012

ce nebuni parlamentarii a stia ... auzi sa faca pro teste , da au tupeu ... l a noi oamenii de rand nu se gandesc ??
SORIN
03 Feb 2012

au invatat sa faca si ei politica peste noapte ?? politicieni profesionalis ti ei !!! mai lipsea sa c eara bani si la oameni !
ALEX
03 Feb 2012

proteste false la univers itate , proteste false in parlament , ce e asta ? ce sa mai intelegem de la comunistii astia deprava ti
ANINA
03 Feb 2012

dna ministru are toata su stinerea mea ! un comunic at de presa reusit ! asa si trebuie sa ia atitudin e , si poate ii facem sa dispara de tot Last messa ge received on 03-Feb-12 at 2:15 AM
PIERRE
03 Feb 2012

Tu esti prima care trebui e sa pleci stimata Blonda de Plescoi.
DEEA
03 Feb 2012

foarte mare dreptate are doamna udrea, in legatura cu acesti protestatari, cum a spus si ea pentru cei cu adevarat nemultumi ti si care si-au spus nem ultumirea in strada are t oata intelegerea si o sa incerce sa gaseasca solut ii la problema lor,dar pe ntru cei care fac asta di n politica, cu a zis si e a mai bine trec la munca decat sa stea sa proteste ze politic, ca nu este no rmal asa ceva, intotdeaun a vor exista si oameni ca re au probleme,dar este p enibil sa iesi in strada pentru politica. Sa le fi e rusine cum au ajuns.
BIA15
03 Feb 2012

bine le-a facut udrea la cei care au iesit in stra da politic, sa se duca fr ate la munca nu sa stea s a protesteze pe langa cei lalti nemultumiti, udrea fata de cei care sunt nem ultumiti intradevar va ic nerca sa faca ceva, dar a cesti sarlatani care prot esteaza politic ce sa le faca???
ANDREEA
03 Feb 2012

asa doamna udrea trimiite -i la munca nu sa stea sa protesteze politic, ca a stia ne omoara cu zile ca sa zic asa, intradevar e xista si oameni care prot esteaza ca nu au...dar ac esti indivizi sa ajunga s a protesteze plitic este jalnic, sa le fie rusine.
UNGURU
03 Feb 2012

Normal ca ii supara adeva rul, cat timp au job part -time, bine platit de USL , nu se vor duce niciodat a acasa.
GOGU
03 Feb 2012

In strada sunt destui oam eni nemultumiti, dar pe l anga ei sa nu se mai infi ltreze oamenii platiti de USL si sa faca politica, sa se duca la munca!
ANDERSON
03 Feb 2012

Doamna Udrea, are dreptat e cand le spune oamenilor care fac politica sa mea rga la munca si sa ii las e pe cei cu nemultimiri i n pace, pentru ca se ince arca gasirea unei solutii la toate problemele lor.
MITICA
03 Feb 2012

PNL si PSD ar trebui sa f aca si altceva pentru tar a asta in afara de a face greva in parlament si a- si trimite oamenii in str ada, pentru a face politi ca! Rusine sa va fie, mer geti si cautati-va o alta ocupatie!
GEORGICA
03 Feb 2012

Rusine sa va fie USL, va platiti oamenii si ii inf iltrati printre saracii o ameni nemultumiti pentru a face politica. Nu mai i ncercati sa ii manipulati si mergeti la munca pent ru a va ocupa timpul, ca sunteti buni doar in a fa ce rau acestei tari si gr eva in parlament!
PETRICA
03 Feb 2012

Ce cred USL ca vor face d aca intra la putere, nu a u nici un plan pentru a s coate Romania din criza s i pentru viitorul tarii, ei vor sa urce la putere prin manipulare si prin v iolenta. Ne-am saturat de teatrul jucat de ei si d e toate injuriile aduse g uvernului si a presedinte lui. Sa mearga sa-si caut e o ocupatie, daca nu au una.
SILVIA
03 Feb 2012

mare dreptate ce are doam na udrea in legatura cu a cesti protestatari, in lo c sa iasa in strada ar tr ebui sa treaca la munca m ai ales ca unii sunt prot estatari politici, unii i ntradevar au probleme si doamna udrea incearca sa faca ceva pentru ei. Feli citari udrea pentru initi ativele care le iei.
CLARA
03 Feb 2012

foarte bine udrea iate de ei, ca si asa acesti pro testatari sunt multi poli tici, cei care intradevar cum ai spus si tu o sa f aceti tot posibilul sa-i ajuti, bravoo udrea pentr uc eea ce faci, acesti pr ostestari politic la munc a cu ei nu sa primeasca d e pomana.sa le fie rusine .
SUZANA
03 Feb 2012

foarte bine le faci udrea . Trimite-i la munca ca n umai stiu sa stea si sa c eara si este penibil facp utl ca unii protestatari sunt politici, sa le fie rusine...
NATI
03 Feb 2012

sa treaca la munca nu sa stea si sa protesteze, ar e dreptate udre..stiu num ai sa ceara dar fara un p ic de munca..pentru a ave a trebuie sa munciti..asa ca la munccaa cu voi.
SPY
04 Feb 2012

"Noi muncim, nu gandim !"

Adauga un comentariu

Random image