2019-05-20 21:50


ULTIMA ORĂ: A fost găsit PISTOLUL furat de la Jandarmerie

 |  19:46
ULTIMA ORĂ: A fost găsit PISTOLUL furat de la Jandarmerie

Pistolul furat de la Jandarmerie a fost găsit. Arma a dispărut în timpul mitingului anti-PSD de acum zece zile. Fusese reţinut bărbatul care sustrăsese acest pistol, dar arma nu fusese găsită până acum.

Poliţia Capitalei nu menţionează unde a fost găsită această armă, dar precizează că va reveni cu o informare în acest sens de îndată ce ancheta va permite.

”În urma activităţilor continue desfăşurate de PTB şi DGPMB, s-a reuşit în urmă cu scurt timp recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat”, anunţă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Această anchetă este sub coordonarea Parchetului Capitalei.

Bărbatul bănuit că a furat arma le-ar fi spus procurorilor că recunoaşte prezenţa în piaţă, că ar fi agresat jandarmii, dar nu a recunosut că ar fi furat arma.

Bărbatul a fost prins la câteva zile după protestul din 10 august, după ce Poliţia a făcut publice imagini cu persoana căutată. 

El a fost prins în baza unor informaţii primite de la o persoană din Ilfov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-20

TAGURI: pistol furat, jandarmerie, protest, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Aug 2018

Cand se va descoperi si hotiile din Brazilia ale puscariasului drak-nea ? Dar hotiile impostorului dan nica ? Cred ca sunt mult mai importante decat un revolver de ev mediu.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Aug 2018

pistolul a fost furat d eJOHANNIS "nazistul"ca sa impuste ratele de la Cotroceni....si sa se imbogateasca dupa ce vinde penele...ha ha ha stupid people
ANONIM
20 Aug 2018

"El a fost prins în baza unor informaţii primite de la o persoană din Ilfov". ASTA DOVEDESTE NECESITATEA SI UTILITATEA CONCEPTIEI ADMINISTRATIVE METROPOLITANE (fuziunea INELULUI ADMINISTRATIV ILFOV CU CAPITALA) CUM EXISTA IN LUMEA CIVILIZATA A UE SI NU NUMAI. POLITIA DIN BUCURESTI TREBUIE SA ALERGE DUPA HOTI IN IF SI INVERS. RO TARA DE NEBUNI.
CUCU ROZ SI PROST
20 Aug 2018

Tu spui si tu te faci singur stupid Dar chiar esti un bosorog stupid ,mosu!
@ ANONIM..
20 Aug 2018

In articol se vorbeste despre o arma furata nu despre Dragnea PARANOICULE ATI FACUT DIN TARA ASTA O MARE CASA DE NEBUNI SCURSURIOR FARA CREIER VA MANIPULEAZA NAZISTII SI SECURISTII CUM VOR E I PIERI-RE- ATI ODATA SA AVEM PUTINA PLINISTE SI PACE IN VIATA ASTA AMARATA
PUIE MSD
20 Aug 2018

si DUIE MRAGNEA
Random imageUltimele stiri


STARBAG