2019-03-21 14:07


ULTIMA ORĂ: Accident GRAV în zona metroului Petrache Poenaru. Circulația e restricționată

 |  18:58
ULTIMA ORĂ: Accident GRAV în zona metroului Petrache Poenaru. Circulația e restricționată

Un accident mortal s-a petrecut pe Splaiul Independenței, pe sensul de mers dinspre Soseaua Virtutii spre Sos.Grozavesti, în dreptul stației de metrou Petrache Poenaru. Un motociclist și-a pierdut viața pe loc.

Din primele cercetări, conducatorul auto (29 ani) nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, moment în care a intrat in coliziune cu o motocicleta condusa de un barbat in varsta de 32 ani, scrie Stiripesurse.ro.

La ora transmiterii știrii, este blocată banda doi pe sensul de mers dinspre Virtuții spre Grozăvești. Se efectueaza cercetarea la fata locului, anunță Brigada de Politie Rutiera a capitalei.

Polițiștii spun că se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului rutier.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-13

TAGURI: accident, metrou, motociclist, petrache poenaru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...