2019-02-17 07:55


ULTIMA ORĂ: Angela Merkel, cerere FERMĂ pentru președintele Klaus Iohannis

 |  22:19
ULTIMA ORĂ: Angela Merkel, cerere FERMĂ pentru președintele Klaus Iohannis

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a cerut preşedintelui României, Klaus Iohannis, să blocheze planul Guvernului de la Bucureşti de a transfera sediul Ambasadei în Israel din oraşul Tel Aviv la Ierusalim, afirmă surse occidentale citate de presa israeliană.

În efortul de a opri Guvernul României să transfere ambasada la Ierusalim, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, l-a sunat în aprilie pe preşedintele Klaus Iohannis pentru a-l îndemna să blocheze această acţiune a Bucureştiului. O sursă occidentală a declarat pentru cotidianul The Jerusalem Post că Angela Merkel a încercat să îl convingă pe preşedintele României să oprească planul de relocare a Ambasadei la Ierusalim.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a spus, vineri, 2 noiembrie, la Varna, premierul Viorica Dăncilă, că mutarea ambasadei României la Ierusalim este doar o chestiune de timp, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Potrivit surselor citate, premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a spus vineri dimineată premierului Viorica Dăncilă, în cadrul unei întrevederi de aproximativ o jumătate de oră care a avut loc la Varna, în Bulgaria, că mutarea ambasadelor mai multor ţări, inclusiv celei a României, de la Tel Aviv la Ierusalim, reprezintă doar o chestiune de timp. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-15

TAGURI: germania, angela merkel, ambasada israel, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DR. BARTOS
16 Noi 2018

Normal că așa procedează madama Merkel cu slugile. În colonii așa se dau ordine: Băi Ciolanus du-te-n morții mă-tii și vezi ce faci cu evreii, că cică Dragnea s-ar iubi cu ei! Sunemt o colonie formată din tâmpiți care-și adoră călăii. Rușineeee.... unde sunt românii? Că în România a rămas doar o populație de pripas. Poporul s-a dus!
ALUNELU
16 Noi 2018

Numai că domnul Iohannis , nui nici singur în Românica și nici de capul lui.!!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...