2019-01-22 03:12


ULTIMA ORĂ: Ce a decis instanța supremă pentru Ludovic Orban

 |  16:45
ULTIMA ORĂ: Ce a decis instanța supremă pentru Ludovic Orban

Ludovic Orban a fost achitat în dosarul de corupție în care este acuzat de trafic de influență. Decizia Instanței Supreme nu este definitivă.

Ludovic Orban a fost trimis în judecată de DNA în luna mai 2016, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite. Potrivit DNA, la data de 1 martie 2016, Orban l-ar fi contactat pe omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală la alegerile locale din vara anului 2016, în care acesta fusese nominalizat de PNL să candideze la funcția de primar al municipiului București, potrivit Romania Libera.

Potrivit procurorilor, în martie 2016, Urdăreanu s-ar fi întâlnit cu Orban la domiciliul celui dintâi, ocazie cu care fostul deputat i-ar fi comunicat că are nevoie de 50.000 de euro în numerar, pentru a-i folosi în vederea promovării imaginii sale ca și candidat la Primăria Capitalei. În 20 martie 2016, cu ocazia unei noi întrevederi, Orban i-ar fi pretins lui Urdăreanu suma de 50.000 euro în numerar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-31
Citeste si:
Orban, înainte de pronunțarea sentinței: Nu am săvârșit nicio infracțiune
Procurorii DNA cer ÎNCHISOARE CU EXECUTARE pentru fostul lider liberal, Ludovic Orban

TAGURI: orban, instanta, dosar, trafic de influenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...