2019-02-21 06:33


ULTIMA ORĂ: De ce și-a suspendat activitatea Comisia pentru legile justiţiei

 |  11:49
ULTIMA ORĂ: De ce și-a suspendat activitatea Comisia pentru legile justiţiei

Comisia specială parlamentară pentru legile justiţiei, condusă de Florin Iordache, a votat joi, 7 decembrie, suspendarea activităţii pe perioada doliului naţional, 14, 15 şi 16 decembrie.

Propunerea i-a aparţinut senatorului PSD Nicolae Moga. Anterior, comisia a respins prin vot o propunere a senatoarei PNL Iulia Scântei de a suspenda şi lucrările comisiei de azi. Aceeaşi senatoare a solicitat ulterior suspendarea lucrărilor comisiei şi pentru data de 13 decembrie, însă propunerea a fost respinsă.

Comisia ar urma să finalizeze azi raportul pe proiectul de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciară. Săptămâna trecută, comisia a dat un raport favorabil pe proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor. Miercuri, 7 decembrie, plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de primă cameră sesizată, a votat toate amendamentele la proiectul Legii 303/2004, însă votul pe tot proiectul nu a putut fi dat, din lipsă de cvorum, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-07

TAGURI: Comisia pentru legile justiţiei , suspendat, activitatea, doliu national
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...