2018-12-15 07:16


ULTIMA ORĂ: DNA cere ÎNCHISOARE cu executare pentru Ludovic Orban

 |  18:23
ULTIMA ORĂ: DNA cere ÎNCHISOARE cu executare pentru Ludovic Orban

La ultimul termen din dosarul în care este judecat liderul PNL, Ludovic Orban, procurorii DNA au cerut instanței să decidă o pedeapsă cu închisoare cu executare. Procurorii vor, totuși, o condamnare spre minimul pedepsei. În prima instanță, liderul PNL a fost achitat.

Solicitarea DNA a fost formulată luni, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție unde are loc ultimul termen în procesul început în 2016 în care liderul PNL, Ludovic Orban, este acuzat de fapte de corupție.

„Aștept să se facă dreptate. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt extrem de clare, de limpezi, nu mi-am folosit în niciun fel influența politică (...) Nu am luat niciun leu”, a declarat Orban, la ieșirea din sala de judecată.

Întrebat cum comentează solicitarea DNA, liderul PNL a răspuns: „La instanța de fond, a cerut pedeapsă cu executare spre medie. DNA nu are nicio probă suplimentară, nu a adus niciun martor suplimentar față de instața de fond”.

„Nu am niciun fel de motiv să cred că verdictul care a fost dat la instanța de fond poate fi modificat”, a mai spus Orban.

Judecătorii instanței supreme se vor pronunța pe 5 martie în dosarul președintelui PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-19

TAGURI: dna, inchisoare, executare, dosar, ludovic orban
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Feb 2018

Joc de glezne.....sa vada lumea ca ei cer cu executare....iar judecătorii, care sunt rai, i.au dat cu suspendare....credeti ca degeaba prestează SICĂ cu buzele la dorsalul Mic al plagiatoarei stearpă ?!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Feb 2018

nu cred ca va lua inchisoare//Uite si de ce-asa zisa "SPAGA" era de fapt oferita de un personaj care cauta sa-si reduca problemele penale prin turnatorii.....plus ca nu este ilegal sa ceri sponsorizare pentru Tv..singura greseala a lui orban a fost ca a acceptat bani cash,trebuia sa ceara donatie in contul partidului//Dar e si la mintea cocosului ,mergi la VaranulTV si ti se cer bani cash dupa care ajungi la un prieten al varanului care-ti ofera "intamplator"bani cash si te filmeaza..ha ha ha stupid people......Orban a fost lucrat pe la spate de "prieteni".....asa se poarta la noi....de obicei te spanzura cu fata de masa exact cel pe care-l inviti la masa....fenomenul IUDA e vechi de 2000de ani.....s-au rafinat doar metodele Dar faptul ca Orban ca liberal era bot in bot cu un pesedist securist notoriu....asta il distruge politic...probabil ca s-a terminat cariera lui de politician liberal....nu mai e credibil odata ce a fost prins in pat cu dusmanul Asteptam partide noi.....numai boul e consecvent...eu nu mai cred in asazisul "partid liberal" care face bocancii psD-ului cu crema...SEFULE...VREAU SI EU NISTE BANI DE LA PSD...CA LIBERAL......CA SA-I DAU VARANULUI....sa va inteleaga dracu daca mai poate
Random imageUltimele stiri


loading...