2019-03-20 11:33


Firea a APROBAT protestul DIASPOREI din 10 august!

 |  17:39
Firea a APROBAT protestul DIASPOREI din 10 august!

După o întâlnire care a avut loc luni după amiază la Primăria Capitalei, municipalitatea a dat undă verde organizării protestului de amploare pe care diaspora vrea să-l organizeze în Piața Victoriei în data de 10 august.

Decizia a fost luată după o întâlnire cu reprezentanți ai Prefecturii Capitalei, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Brigăzii de Poliție Rutieră, Poliției Locale, Jandarmeriei, S.R.I., R.A.T.B., Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, potrivit comunicatului.

„Așa cum am afirmat în repetate rânduri, nu avem nici cea mai mică intenție de a obstrucționa manifestările publice, singurele lucruri care ne preocupă fiind respectarea legii și garantarea siguranței atât pentru participanții la miting, cât și pentru cei care doar tranzitează zona. Transmitem organizatorului Protocolul aferent acestei manifestări și suntem pregătiți să asigurăm, în limita competențelor noastre legale, buna desfășurare a acesteia”, a spus Firea, citată în comunicatul Primăriei.

Organizatorii au cerut aprobare pentru un protest cu un milion de oameni.

În zilele următoare urmează ca organizatorii să se întâlnească cu forțele de ordine pentru a pune la punct toate detaliile evenimentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-23

TAGURI: firea, primaria capitalei, protest, miting, diaspora, 10 august
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMANIA TARA DE CACAT
24 Iul 2018

TOTI HOTII FAC POLITICA LA VIRF . BUCURESTIUL ESTE ASFIXIAT DE TARANI CA OPARITA ASTA DE FIEREA . DACA TOTI TARANOII DIN BUCURESTI VOR FI OBLIGATI SA PLECE INAPOI DE UNDE AU VENIT , BUCURESTIUL VA FI DIN NOU MICUL PARIS . ACUM E DOAR UN FEL DE VIDELE . PSD A DISTRUS COMPLET BUCURESTIUL SI ROMANIA . SPER SA FIE SCOS IN AFARA LEGII . LUMEA NU MAI VREA COMUNISTI LA CONDUCERE , CI IN INCHISORI .
ANONIM
24 Iul 2018

MUISTI DIN TOATE TARILE UNITI-VA pe 10 august sa daramati guvernul 7030
@ANONIM
24 Iul 2018

muie tie si psdului tau iubit .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...