2019-04-24 05:37


Liviu Dragnea, AUDIAT la Parchetul General. Ce le-a spus procurorilor

 |  18:29
Liviu Dragnea, AUDIAT la Parchetul General. Ce le-a spus procurorilor

Zi grea pentru liderul PSD. Liviu Dragnea s-a prezentat vineri la ora 18.00 la sediul Parchetului General unde a fost chemat pentru a fi audiat în calitate de martor.

UPDATE: Liviu Dragnea a ieșit de la audierile de la Parchetul General. Președintele PSD a susținut că a fost citat ca martor privind afirmațiile făcute duminică seară la Antena 3 cu privire la lovitura de stat.

"Am fost citat ca martor privind afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am dovezi în spatele afirmațiilor mele și le-am prezentat procurorului. Nu am prezentat documente. Tot ce am avut de spus, am spus în fața procurorului. Ca martor, nu am voie să vă spun ce s-a întâmplat la audieri (...) Jandarmeria, în opinia mea, a acționat legal, în condițile în care acolo au fost niște violențe așa mari”, a spus Dragnea.

În acest moment nu se cunoaște dosarul în care este audiat liderul PSD. Dragnea a declarat la intrare că speră că este vorba despre acuzația sa de lovitură de stat în cazul protestului din 10 august.

Tot el a promis că va face declarații la ieșirea de la audieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-14

TAGURI: psd, liviu dragnea, audiere, martor, parchetul general
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMA
14 Sep 2018

da pretul la benzina in romania mai mare ca in luxemburg cea mai bogata tara din ue.mafia energie gaz petro distrug tara.supraacciza la benzina bataia de joc a retardatului misa fata de romania.dragnea nu reprezinta statul roman.e vai de capul lui.va dati seama ce fac criminalii astia impreuna cu mafiotii ordinari din ministere.blocheaza tot si inventeaza taxe.ce zici teodorovici ai curaj sa apari in conferinta de presa si sa spui cat costa litru in benzina in sua comparativ cu romania?ce face sluga chiritoiu a infractorilor petrom lukoil rompetrol de la consiliul concurentei?voi puneti taxe la romani in loc sa amendati acesti criminali economici?
CIUMA ROSIE PORCINA
14 Sep 2018

toarsu porcar flausat din tele-MORMAN cati bani ai ciordit si dus in BRAZILIA impreuna cu complicii
NUMAI EL?!
14 Sep 2018

Dacă NOI, am știi toate dedesubturile prin care s-au îmbogățit, conturile și paradisurile fiscale pe unde și-au depus ăștia banii proveniți din JAFUL CONTINUU la care a fost și este supusă România, n-ar mai scăpa niciunul cu viața! De ce credeți că au MITUIT pe față, ne-mascat.... procurori, judecători, polițiști sau jandarmi cu/prin salarii și pensii speciale?! Ca să aibă cum să-și apere/scape pielea! Cică sunt locuri de muncă! PE DRACU! Fac angajări în dracii ăia mari prin poliției și jandarmerie băgând de-a valma...din orașe, dar mai ales de ”la țară” tot felul de specimene ce vor fi obediente și recunoscătoare sistemului care le-a scos din sărăcie!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Sep 2018

oamenii pacaliti si mintiti de mafiotii astia incep sa se trezeasca.....se termina cu psd-istii gata se duc dracului la alegeri
RO STAT MAFIOT
14 Sep 2018

RO TARA AFRICANA.............
EMIGRANTUL
14 Sep 2018

BAI DERBEDEU NATIONAL KKTUL PE CARE L-AI FACUT TU LA VEDERE PUBLICA , IN POLITICA ROMANESCA , IN ULTIMII 28 DE ANI NU L-A FACUT NIMENI. ESTI UN MARE IDIOT.
DA, țARă AFRICANă,
14 Sep 2018

în care carnea bună, curată de vită se duce în Israel, după ce s-a luat probe de sânge, iar carnea de porc românească era exportată, iar românii importau carne de porc tocmai de la mama dracului, din Africa...cu cine știe ce viruși și alte bazaconii! Serviciile + guvernul ȘTIAU, dar eu tăcut ca proasta în fața CUI VREȚI VOI! De-aici, reies niște întrebări: 1. DE CE SE EXPORTĂ CARNEA ROMÂNEASCĂ, ROMÂNII MÂNCÂND D-AIA DIN IMPORT? Era justificat exportul de carne românească, numai dacă era excedentar prin saturație pentru piața de desfacere românească, altfel....2. A IMPORTA CARNE DE PORC DIN AFRICA, ÎNSEAMNĂ CĂ CINEVA A PUS DE-O AFACERE ÎN CARE ÎMPUȘCĂ DOI IEPURI (SAU 2 PORCI ) - ÎȘI ASIGURĂ UN PARANDĂRĂT BABAN ȘI INFESTEAZĂ PRODUCȚIA DE PORCI AUTOHTONĂ A ROMÂNILOR PENTRU A JUSTIFICA - ÎNTR-UN VIITOR APROPIAT - IMPORTUL DE AZI DE CARNE! 3. Dacă Guvernul A ȘTIUT dar a preferat să meargă pe burtă...PUȘCĂRIE alături de demisie ar trebui să scrie pe fruntea imbecilului/imbecilei ăleia! 4. Dacă nu s-ar știi cine e în spatele SRI-lui și a altor ”structuri” specializate în otorinolaringologie și oculi(t)iste, aș întreba pe cei din structuri: CUM DRACU NU VĂ ARDE LA FICAT CÂND ȘTIȚI CĂ UN ATAC BIOLOGIC PLANEAZĂ ASUPRA RO. ȘI, ÎN CIUDA AVERTIZĂRILOR, DORMIȚI ÎN CRĂCI, DUPĂ CE V-AȚI SPĂLAT CA PILAT DIN PONT PE MÂNI DE VINA DE A FI ȘTIUT? CÂND VEDEȚI CĂ BOII DIN POLITICĂ NU DAU CURS INFORMĂRILOR VOASTRE, DE CE DRACU TĂCEȚI?
BOLSEVICII
14 Sep 2018

Mafia psd-alde s-a imprumutat in ultimile 7 luni 4,1 miliarde euro pe care ii va achita guvernele viitoare. Ce s-a facut cu acesti bani stie doar criminalul draknea.
BOLSEVICII
14 Sep 2018

Mafia psd-alde s-a imprumutat in ultimile 7 luni 4,1 miliarde euro pe care ii va achita guvernele viitoare. Ce s-a facut cu acesti bani stie doar criminalul draknea.
ANONIM
14 Sep 2018

@da tara africana Tu esti idiotul ala de la parchet care urla la dl Dragnea asa i ?Cum a spus si dl Ciuvica esti o greseala medicala a psihiatriei si tu si ala care a fost gazat din cauza lui personala
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Sep 2018

DA, țARă AFRICANă,-daca stiai ce le spune KISSINGER la sedintele BILDERBERG participantilor atunci nu mai puneai intrebari....de exemplu le spune asta 1-CONTROL THE FOOD AND YOU CONTROL THE PEOPLE(controleaza mancarea si asa vei controla poporul) Dupa decembrie 1989 toti importatorii de produse alimentare au fost centralizati de lanturile supermarketuri//Sa nu uitam ca toate supermarketurile au camere si sisteme de identificare//Daca o persoana devine non-grata pentru ei primele atacuri asupra ei se vor face la supermarket sau la banca dupa care urmeaza locul de munca E foarte simplu cu tehnologia de azi sa produci tot felul de "incidente intamplatoare"care sa elimine oamenii incomozi pentru cei care conduc serviciile secrete Tocmai de aceea mafiotii occidentali au afisat un apetit excesiv pentru securistii lui Iliescu,indiferent de cat de sangerosi si psihopati ar fi fost.....au nevoie de ei ca sa preia Romania cu arme si bagaje//de aia nimeni nu ajunge sa dea socoteala pentru jafurile si crimele din Romania
FREACA MENTA
14 Sep 2018

Ba justatie frecati maciuca . Voi va face-ti ca il controlati , trece timpul si el ascunde bani si vinde jmecheri cu petrolul , gazele , resursele , bani de rezerva ai guvernului si mai da cite o farima la prosti de pensionari si asistati . Dar mai da si pensii speciale , i salari , functii la aomeni lui . Nu vedeti ca va ride in fata , a zeflema , tembelilor ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG