2019-02-17 04:11


ULTIMA ORĂ: Parchetul General a început URMĂRIREA PENALĂ in rem în cazul familiei Iohannis

 |  21:34
ULTIMA ORĂ: Parchetul General a început URMĂRIREA PENALĂ in rem în cazul familiei Iohannis

Vești de ultimă oră de la Parchetul General pentru cuplul prezidențial. Conform informațiilor obținute și transmise de Antena 3, Parchetul General a început urmărirea penală in rem în cazul familei Iohannis pentru cei 320.000 de euro încasați prin administrarea casei din Sibiu, a chiriei, casă pierdută definitiv în instanță.

ULTIMA ORĂ: Parchetul General a început URMĂRIREA PENALĂ in rem în cazul familiei Iohannis
zoom

Sesizarea penală a fost făcută, în 9 mai 2018, de jurnalistul Răzvan Savaliuc, de la Lumea Justiției.

 

"Vorbim despre o anchetă a procurorilor de la Parchetul General. Aceștia au început urmărirea penală în rem pentru toate faptele care au fost sesizate: abuz în serviciu, spălare de bani, fals, dar și grup infracțional organizat", a explicat Berta Popescu. senior-editor Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-12

TAGURI: parchetul general, urmarire penala, in rem, familia iohannis, klaus iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Oct 2018

Hahaha...as vrea sa vad ca acest CRACANEL il va acuza pe STERP...
FIIIIIS HAZNAUA 3.
11 Oct 2018

Manipulare marca latrina3 pentru a distrage atentia de la JANDARMERIADA si mascarada din 6-7 octombrie in care puscariasul psihopat draknea a fost perdantul sau mai bine spus palmuitul de servici. A ramas cu averea dobândita prin HOTIE SECHESTRATA. ESTE CUNOSCUT FAFTUL CA SLUGA savaliuc executa ordinele puscariasului felix care sustine prin closetul 3 mafia psd. In studiourile closetului3 se perinda militieni , securisti expirati , condamnati in prima instanta si propagandisti de sorginte bolsevica ,, toti intretinuti de hotul natiunii romane , cu scopul de al denigra pe presedintele ales al Romaniei cu peste 6,4 milioane de voturi. Dupa esecul referendumuluk mafia psd-haznaua 3 disperata de esecurile in lant incearca inca o diversiune. Nu VA MAI CREDE NIMENI GUNOAIELOR.
ANONYMOUS
12 Oct 2018

Isi merita soarta "CIORDITORUL DE CASE" si 'HOTUL DE COPII' adoptati ilegal si vanduiti pe bani grei.Va mai iesi presedinte cand zboara porcul.Huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANONIM
12 Oct 2018

SA i se ia totul si sa fie inchisi amandoi si el si ,,duamna''
MARINELU
12 Oct 2018

A intrat oficial in randul penalilor.
ANONIMUS
12 Oct 2018

Acest proces se va incheia ca multe altele fara nimic. Presedintele a stiut cum a cumparat si ce acte au fost necesare, si nu face parte din categoria celor care actioneaza fara cap. Problema este ca la noi legile au gauri mari si sunt prost facute, inclusiv Constitutia.Cei care stiu sa profite au profitat pe deplin. Cel care i-a dat in judecata va plati daune mari cand va veni momentul. Probabil ca nu are ce face cu banii si a dorit sa fie cat mai servil fata de televiziunea care l-a propulsat. Si fostul presedinte Basescu a avut procese mai multe si mai toate s-au incheiat fara a aduce rezultatele asteptate, daca cerea daune pentru toate devenea si mai bogat.
@ANONIMUS
14 Oct 2018

Vad ca sunteti foarte corecti dar cu altii Cu hotii vostri sunteti indulgenti si partinitori Acest alogen si Carmen merita ani grei de puscarie
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...