2019-02-16 03:31


Percheziții DNA în locuința unui fost Ministru de Finanțe

 |  17:54
Percheziții DNA în locuința unui fost Ministru de Finanțe

Fostul ministru de Finanțe, Sebastian Vlădescu, a intrat în vizorul DNA. Procurorii anticorupție au făcut percheziții în locuința acestuia.

Sebastian Vlădescu a fost ministru în guvernele Tăriceanu și Boc. De asemenea au fost percheziții la Sorin Boureanu, fratele fostului deputat PNL, Cristian Boureanu.

Este vorbe despre un nou dosar de corupție deschis de procurorii DNA. Din surse judiciare, fostul ministru ar fi favorizat firmele Sorin Boureanu.

Rămâne de văzut despre ce este vorba în acest dosar. De asemenea este probabil ca atât Sebastian Vlădescu cât și Sorin Boureanu să fie duși la DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-17

TAGURI: dna, perchezitii, sebastian vladescu, ministru de finante, procurori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
17 Apr 2018

numai citind titlurile de la "Ultimele Stiri" notezi vreo 3-4 ca sunt din aceiasi categorie, devalizari, furturi, etc., la nivel inalt, iar situatia se perpetueaza, cea ce spune ca Romania este suprainfestata de banditi cu gulere albe(asa-zisi!), si Justitia nu va putea niciodata sa reduca -MACAR- numarul acestora, nu mai vorbim de o curarenie generala, care sa reduca numarul cazurilor, la modul drastic...Singura solutie, este bomba atomica, administrativo-politica, insa aceasta nu se mai poate executa din interior, trebuie cerut ajutorul institutiilor si organizatiilor suprastatale, iar pentru consolidare, intoarcerea la Monarhie cu aport Englez, importul a cel putin 5 mii de specialisti in toate domeniile, incarcerarea a cel putin 5-6 mii de actuali si trecuti inalti "oameni" politici si din administratie, clientele, etc., dublat -totul- de confiscarea integrala a averilor acestora , s.a.m.d.
ANONIM
17 Apr 2018

Cretinul asta Sebastian Vlădescu, trebuie stors de toate nelegiuirile pe care le-a comis si pe care le stie e un BANDIT TRADATOR de neam si de tara.................
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...