2019-02-20 21:42


ULTIMA ORĂ: PNL depune plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea

 |  16:16
ULTIMA ORĂ: PNL depune plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că plângerea penală împotriva preşedintelui Camerei, Liviu Dragnea, pentru neconvocarea acestui for în sesiune extraordinară, va fi depusă de deputaţii liberali.

Am discutat acest subiect. Am luat decizia ca plângerea să fie depusă de deputaţi, lăsând la latitudinea fiecărui deputat dacă semnează sau nu semnează această sesizare contra lui Liviu Dragnea”, a spus Orban, la Parlament, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, potrivit Agerpres.

El a precizat că această plângere va fi depusă în momentul în care vor fi strânse semnăturile.

“Nu putem accepta să tolerăm acest precedent grav care a dus la realizarea de disfuncţionalităţi majore în funcţionarea Parlamentului, o instituţie fundamentală în statul român, de către Liviu Dragnea, mai ales în momente extrem de importante pentru România, pentru că motivaţia solicitării de convocare a sesiunii extraordinare era determinată de evenimentele din 10 august şi nevoia de a descoperi şi identifica vinovaţii pentru reprimarea brutală a manifestanţilor şi, de asemenea, comisia de anchetă pentru descoperirea responsabililor pentru scăparea de sub control a virusului pestei porcine africane, care a afectat extrem de grav societăţi, ferme şi gospodării ale românilor”, a adăugat preşedintele PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-03

TAGURI: pnl, ludovic orban, plangere penala, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Sep 2018

Si de asemenesa de afectarea grava a mintilor noastre a PNListilor din vina pisatului baut dupa spirala de integrare a noastra in absolut toate rahaturile scarboaseAm rugato pe alinutza gh sa scrie plangerea iar babuina o va semna
CIUMA ROSIE
03 Sep 2018

porcarul flausat este din clica portokalie de pe vremea lui Basescu-Cocos,la fel si valcov
@ANONIM
03 Sep 2018

MAI DATE-N PIZDA MATII DE CRETIN CE ESTI .
MAFIA BOLSEVICA
03 Sep 2018

Abuzurile comise de paranoicul draknea trebui sanctionate promt de opozitie. Acest dement si clica sa de impostori au distrus din temelii Romania. SAPAMANA ACEASTA GUVERNUL FALIMENTAR SE VA IMPRUMUTA PE PIATA BANCARA 4 MILIARDE LEI PENTRU PENSII SI SALARII (WWW.BUSNESS 24.RO ) CU ACEST GUVERN DE INCOMPETENTI SI ANALFABETI ROMANIA ESTE IN COLAPS.
@MAFIA BOLSEVICA
04 Sep 2018

MAI PARANOIC CA NAZISTUL VOSTRU VANZATOR DE COPII PENTRU ORGANE NU EXISTA SCURSURILOR O ADUNATURA DE NEBUNI PARANOICI SCHOZOFRENICI IMBECILIZATI DE FRUSTARE CA NU AVETI'' GUVERNUL MAU'' VOUA AR TREBUI SA VI SE FACA O PLANGERE PENALA PENTRU TRADAREA NATIUNII ATI PUS IN FRUNTEA PNL-lui un secui imputit al carui tata a fost securIst tortionar antiroman ----- ORBAN IMRE din TARGU SECUIESC---- SI LINGETI COAIELE UNUI HITLERIST CARE EL INSUSI DECLARA CA E NAZIST CARE A REFUZAT SA-L DECLARE PE AVRAM IANCU EROU NATIONAL care in perioada cat a fost primar nu a participat nici la o ZI A ROMANIEI DE 1 DECEMBRIE' HOT DE CASE ' A RETROCEDAT ILEGAL SIBIUL FOSTILOR CRIMINALI DE RAZBOI NAZISTI' VOI SUNTETI NISTE INCOMPETENTI NISTE SCURSURI AVIDE DE PUTERE Ce plan de guvernare aveti daca veti lua puterea? nimic.NUMAI BALE OTRAVITE GUSTERILOR VOI SUNTETI COMUNISTII IMPUTITI FARA SCRUPULE VANZATORI DE TARA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...