2019-01-20 19:19


UPDATE: Procurorii DNA au descins la Guvern

 |  22:17
UPDATE: Procurorii DNA au descins la Guvern

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins luni la Guvernul României, anunță Antena3.

UPDATE: Procurorii au ridicat documente de la Secretariatul General al Guvernului. Deocamdată nu este cunoscut dosarul în care au fost preluate actele.

Potrivit unor surse politice, procurorii au vorbit cu mai mulți angajați ai Executivului, dar i-au și filmat și legitimat pe aceștia.

14 procurori au fost în sediul Guvernului. Aceștia ar fi ridicat și mai multe documente. Deocamdată, DNA nu a confirmat informațiile presei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-31

TAGURI: descindere, dna, procurori, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Aug 2017

Dupa 1989 Romania a fost capturata de de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTODE POLITICE, care au devorat ECONOMIA NATIONALA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. Singura solutie pana la iscarea unei revolte sau a unei ciomageli sociale este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc). Toate aceste anomalii sociale duc la conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si conduc la ingroparea Romaniei.
FABULEZI MOSULE!
01 Aug 2017

crocodil nebun
Random imageUltimele stiri

loading...