2018-12-15 14:11


ULTIMA ORĂ: Protestatarii au blocat Centrul Bucureştiului

 |  18:45
ULTIMA ORĂ: Protestatarii au blocat Centrul Bucureştiului

Peste 13.000 de oameni, conform estimărilor jandarmilor, au blocat Piaţa Universităţii. Ei strigă împotriva Guvernului şi a primarului sectorului 4.

Strânşi în urma unui apel pe Facebook, tineri, oameni cu copii, oameni în vârstă manifestă, marţi seara, în Centrul Capitalei.

 În urma tragediei din Clubul Colectiv, în care au murit 32 de persoane, oamenii protestează împotriva Guvernului, a vicepremierului Oprea şi a primarului sectorului 4.

Coloana de protestatari se deplasează dinspre Universitate spre Piaţa Română.

ORA 19.15

În stradă,s-au adunat peste 7.000 de persoane, conform Digi24.

"O coloana de opt mii de oameni se indreapta spre Palatul Victoria. Circulatia in centrul Bucurestiului este blocata. Numarul creste de la un minut la altul, de fapt de la o statie de metro la alta. S-a renuntat la planul initial de protest la Primaria sectorului 4. Acum se cere demisia guvernului.

EDIT: Statiile de metrou sunt arhipline, trenurile aduc mii de oameni spre centrul Capitalei." notează jurnalistul Moise Guran pe Facebook.

Au fost şi câteva momente emoţionante: şoferii, deloc deranjaţi de blocarea traficului, claxonează în semn de solidaritate. În plus, la trecerea unei maşini de pompierii, oamenii i-au aplaudat şi le-au mulţumit celor de la ISU.

ORA 20.00

Sunt 13.000 de oameni deja în Piaţa Victoriei. Oamenii strigă: Jos Guvernul, Nu plecăm acasă/Morţii nu ne lasă, Jos Ponta, Colectiv.

ORA 21.00

Cele 13.000 de persoane au scandat paşnic în faţa Guvernului, după care au început să se deplaseze spre sediul Ministerului de Interne.

ORA 22.00

Coloana de protestatari a strigat în continuu "Demisia" în faţa clădirii Ministerului de Interne, apoi au ţinut un moment de reculegere pentru cei ucişi în incendiul din Clubul Colectiv. Oamenii se îndreaptă spre Palatul Parlamentului.

ORA 22.50

Oamenii au ajuns în faţa Primăriei Sectorului 4 şi îi cer demisia primarului Piedone.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

GALERIE MEDIA


O plimbare la bulevard, intr-o placuta seara de marti.

Posted by Robert Veress on 3 Noiembrie 2015

TAGURI: piata universitatii, demisii, protestatari, tragedie, club colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...